tiistai 13. kesäkuuta 2023

Kannibaali-villinekrut

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6c97df87-f1df-4f5e-8d8d-12039c998f81


Kristillisen Jippii-lastenkuoron lähetystyötä käsittelevässä musikaalissa alkuperäiskansoja kuvataan villeinä kannibaaleina.


Niin ? So ? Entä sitten ? Mitä sitten ? Eli esittävät asian niinkuin se on, esittävätä ihan vain tosiasioita, todellisuutta sellaisenaan, an sich, esittävät typerät jurakautiset vitun nekrut typerinä jurakautisina VITUN nekruina. Eli mikä ongelma siinäkin on ?!?!


Nirppanokkaiset kusipäiset pikkumaiset pikkusieluiset pikku-kusipäät yrittää vain yksinkertaisesti TAAS päästä ratsastamaan paskantärkeyteen ja ehkä kuuluisuuteen ja ihan vain tekemään järjissäänoleville kiusaa, lisäkiusaa, siitä tässä on kyse.

Ja MIKSI tällaisesta edes "Uutisoidaan" ?!?! 

"Hei, kuulkaa kaikki hoi, idiootit yrittää taas pilata muiden elämää ==> TÄLLÄ tavoin!!"...


..mmMm..mMmm.mmMMM... mitä jos ETTE tekisi niistä nilviäisistä KUULUISIA ja kaiuttaisi kuin kitaravahvari niiden typerää sabotaashin asiaa  ?!?!

Ehkä jos ..mm...mmm..ETTE toitottaisi viestiään ja auttaisi sitä täten löytämään toisia kusipäisiä lobotomisoituja villi-idiootteja ??



Kiitti. Ja KIITTI että esitätte yhä edelleen ihan täydellisen oikeanlaista OIKEAA INFORMAATIOTA ja hyvin korrektia ja tarkkaa ja paikkansapitävää, nekruista yms apinoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti