keskiviikko 14. kesäkuuta 2023

4 Uutista 14.06.2023

 1. asumistukileikkaus

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/25496bd1-b16f-4bc7-8683-9d46b18acef0


En osaa tästä äkkiä sanoa mitään..kai se sinänsä hyväkin on totisesti että ne nilviäiset mitkä keinottelee  asunnoilla ja pullistaa täten tuon kyseisen tuen tarvetta, ei saa enää lihottaa tilejään tuolla hynällä eikä täten saa vuokria nousemaan, käsittääkseni. Ainakin SE on hyvää tuossa.

Toki se voi kai musertaa kurjimpia yhä edelleen, mutta ...no, saa nyt nähdä.


2. kehitysapuleikkaus

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/61309369-1952-435c-a462-0b6713af687f


Wau  !! Aivan MAHTAVAA !! Aivan äimistyttävää että EDES NÄIN hyvä uutinen tässä asiassa !!! Vittu VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHDOIN !! Viiiiihdoin ...en tiedä miten ottautuakaan tähän kun tämä yhtäkkiä toteutuu kai sitten.

Tämän olisi pitänyt toteutua jo 20 vuotta sitten AINAKIN. Mutta onhan tämä jo jotain. Kun säästyneet rahat vielä käytetään hoi polloin omaan hyvinvointiin ja arkketehtuuriin ja katuihin yms niin jumalauta ja vittu !!  Hyvä, kerrankin.


4. lässähtävät kyvyt

https://www.iltalehti.fi/talous/a/6c419d64-0002-42db-8ba3-93255815a6dc


Näinhän se kai on ^ nykynuoret on jo käytännössäkatsoen aivottomia. Ei ehkä kaikki mutta hyytävän moni.

Tästähän Edward Dutton aina jauhaa, kuinka lännen ylimalkainen ÄO on vääjäämättä lässähtämään päin ja tässä ^ on laskusuunnasta selkeää näyttöä. kohta kukaan ei osaa edes operoida noita mitään  koneita ! Niin absurdia menoa tämä on.

Aika vitun jäätäviä näkymiä on jos mielensä päästää laukalle.

Mutta että ainakin jos haluaa kai melko varman ja suht tasokkaan orjuudenpaikan niin koulikaamme kaikki ja kissamme itsestämme jokin kemianteollisuuden heppu, insinööri kai tjns.


5. Nuorisojoukko TAAAAAS

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/09661073-2d0c-413f-b34b-02cd80d2dc13

Ei jumalauta. On se nyt perkele sentään ihme vitun juttu. Joka saatanan puolella pyörii isottelemassa ja aukomassa typerää kusipäätään ja pullistelemassa ja kerjäämässä verta nenästään joku saatanan paskahouskloppien homoporukka ! Kristus VITTU mitä aivottomia perkeleen epäsikiöitä älykääpiöitä ääliöitä typeriä vitun imbesillejä naurettavia pikkumulkkuja  !!!!!!

Ampua ne pitäisi koko paskasakki, sillä se selviää. Ja minä sanon ettei nuo kaikki ole todellakaan mitään MaMuja vaan siinä on ihan kelpo annos niitä suomen omia kusipäisiä juopon/ narkkarin kakaroita, sikiön alkoholisyndrooma....sikiöitä. Niitä.

Demonisia kehareita  siis. Mitä Ed Dutton kutsuu ihan oikein  "pahansuoviksi mutanteiksi".

Ehkä jonkinlainen Suojeluskunta pitäisi perustaa ja alkaa vain piestä niitä aivan silmittömän brutaalisti, hengiltä ja letkuihin tjns ? Esim mopojengit voisitehdä sellaista, käsittääkseni.


Eikö olekin muuten hyvä kun normitollokansalaiset on aseistariisuttu !!?  Kjeh gjeh ! t´hähähäää.. eipähän tarvi ainakaan paljoa itteään puolustella saati sitten rangaista HETI ja välittömästi, mulkkuja  sekapäisiä rikollisnuoria ! Saa kunnolliset nuoret luovuttaa tennarinsa ja aifouninsa jollekin vitun kadulla-asuvalle paskatahralle mieluummin kuin luovuttaisi sille saatanan stydin sähköiskun päin näköä esim tai teleskooppipampun kämäyksen ohimoon tjns.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti