torstai 22. kesäkuuta 2023

Titan - sukellusveneen tapaus

No, tässä tämä  nyt sitten on. Tämä aihe. ja en olisi ihan äkkiä uskonut että Paul Josefin pitäisi TÄHÄNKIN puuttua mutta.. hohhoi...jaa.. olin kai liian optimistinen, kuten tuon pelastusoperaationkin suhteen. 

Eli periaatteessa tyhmät ämmät  ja/tai jonkunlaiset murjaanit upotti epä-pätevyydellään kyseisen paskapurkin. Siinä on jumalauta paskaa tuutissa !! Ja tuskaa paatissa. Houli fakin SHIT. Varmaankin yksi Top-5 julmimat kamalimmat karmivimmat pahimmat hirveimmät brutaaleimmatja hyytävimmät tavat IKINÄ -kuolla no,  tavoista kuolla. Aivan silkkaa painajaista joka vitun ikuisuudelta tuntuva kylmäävä armoton sekunti !! Ja vielä itsensä legendaarinen Titanic(!!) haamuna ja kuvajaisena siinä ikkunan takana kyttäämässä..vaanien... haamuineen...ei mikään mukava paikka hengailla.

Mutta eniwei.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b6a868f4-c9dd-488a-ba67-6938d83db4f7

^ Siinä on tuo iltalehden live-seurannan sivu. Mutta valitettavan niukalti tuosta on irronnut mitään tietoja, mutta kaiketi ihan ymmärrettävästä syystä / syistä. Juuri NYT oli tietoa toki, löytäneet jotain irtainta ym krääsää Titaanisen hylyn  ympäriltä... 

https://www.youtube.com/watch?v=5zvqtBhdan4&ab_channel=PaulJosephWatsonMutta että ensin sanon, liittymättä ^ videoon, että ihmeen suuuuuurelta alueelta ovat etsineet jos minulta kysytään. Eli alus on laskettu kokolailla Titanicin hylyn viereen siitä sen abaut yltä, ok, sitten yhteys katkennut 1 tunti ja 45 min tuosta hetkestä / meren sisään laskun jälkeen. Titanicin hylylle tiputtautuminen kestää siis ilmeisesti "noin 2 tuntia" eli tämä tarkoittaa minun laskelmillani sitä että sillä olisi ollut noin vartti (15 min) iiiihan siihen pohjaan asti eli oli kokolailla voidaan sanoa  perillä.

Minähän en toki tiedä niin valtameren syvän pohjan merivirroista, enkä oikein niin niistä muidenkaan vesikerrosten virroista jos nyt oikein raa´an rehellisiä ollaan ja totta puhutaan, mutta uskaltaisin miltei väittää että hei; se lienee siinä meleko lähellä Taitänikkiä !?

Tiedä häntä kuinka vahvoja virtauksia noinsyvällä on ja miten kauas ne kuljettaa minkäkin kokoisia  kohteita mutta jos tuo ruumisarkku jonka täydet ääliöt älykääpiöt on koonneet ja teipillä kokoon liimanneet, painaa 10 TONNIA niin en ihan äkkiä ainakaan osaa kuvitella että sitä merivesikään lennättelisi tuolla syvyyksissä kuin kunnon puhuri leijaa. Eli ei se lie kauhean kaukana siitä.

Sanoisin MuTuna että ehkä noin 500 metriä voisi olla sellainen "keskihajonta" jonka voisi olettaa olevan jokseenkin suht ympäripyöreän realistinen mahdollisuuksia kenttä ja ikkuna. Tämä siis MUTUNA  !! HUOM !!


Mutta sitten tuosta videosta ^.. jessus. Ristus notton tyhmää vitun väkeä !! Kristus vitun perkele : KOSKA te oikein OPITTE ?!?!?  Vitun apinat ja aivottomat paviaanit !?!? Nainen EI VOI KORVATA miestä !! Ei NYT eikä KOSKAAN  !! Eikä sen kuulukaan.

Eikä murjaani valkoista !! Ja jos olisivat käyttäneet niitä tylsiä "50 v valkoisia miehiä" niin takaan että tuo poppoo olisi edelleen elossa ja jo kotonaan naukkailemassa Margaritoja tjns, eikä jonkun saatanan karmivan merenpohjan elävän nautittavana, JOS näin nyt on.

Väärin on että nuo muut saa maksaa tuon yhden idiootin typeryydestä ja niin kauhealla tavalla kuin nyt näyttäisi käyneen, vitun tollo paska saatana. "Ei se mitään pistä vaa vähän teippiä siihe"...

"..T´äääÄÄÄH ei toi mitää, kato, ostetaa joku halpa ohjain ja ajellaan sillä"

"THsss ei siä mitään YLIMÄÄRÄISIÄ happivarantoja AINAKAAN tarvita !! ÄLÄ ny vittu VIIIIITTI !! saati sitten kunnollisia tiloja ja ehkä privaatimpaa käymälää!"

Jne jne.. ^^ huh helvetti - tuollainen torvi saakin maksaa typeryydestään ja mistä lie piittaamattomuudestaan mutta TAASKIN, kuten AINA, tyhmät vie MUUT mukanaan, SE on se ONGELMA typerissä.


Totisesti paskamainen tapaus - lycka till sinne vedenpohjaan sitten vain. Elleivät ole sitten imploosiossa kuolleet jo sunnuntaina.

HUOMANNETTE muuten kuinka kaikki pelastajat ja pelastamaan tulleet alukset miehistöineen on paitsi toki enemminkin MIEhistöjä kuin ämmistöjä, mutta VALKOISIA. Sinne EI esim lähetetty mitään p-koreasta tai Afrikasta tai murjaanien keski-idästä.

VALKOISET, yksinkertaisesti Paras Rotu Päällä Maan. Mutta on meissäkin täysiä latvakakkosia ja idiootteja ja sekapäitä ja tolloja jotka hätistettäisiin jopa apinalaumasta liian nolon naurettavan tunkkaisen alkeellisen imbesillin typeryytensä ja ruman apinanturpansa takia ja johdosta ja vuoksi ja tähden.

Ja täytyy mainita kun joku sanoi"tunkkainen" etten haluaisi edes joutua kuvittelemaan miltä tuossa kirjaimellisessa paskapurkissa haisee / löyhkää tai haisi mikäli on jo pirstaleina pitkin Titanicia ja merenpohjaa. Hui HELVETTI !!
LISÄYS / update 23:30: eli alus ON sitten musertunut silmänräpäyksessä imploosiossa, eli ei siellä ole tarvinnut hengitellä mitään paskanhuuruja ja höyryjä, mutta kuten tuubissa kommentoivat, on se melkeinpä se best case scenario.

Ja minä sanoin että ehkä n 500 metriä, ja totuus oli n 200 metriä, eli aika lähelle osuin. Josko tuo on mitä parhain sanavalinta.

Mutta että ohi on.

(Toinen lisäys 23:52 eli 500 metriä ! Eli olin täsmälleen oikeassa jos noin on !)


Rip.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti