sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

ulosmittaajat ym

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/64277cfd-9f26-40d2-897f-fa2dfa849708


Tää ^ on niin tätä, koska tämä kiusa riittää teille suomalaiset muulit ?


En tiä. Turha kai tällaista on Normaaleille™ oikeasti ikinä sanoa, kun tajunta on jumiutunut ja sumentunut jo lapsena ja on uitu ns voittajan liiveihin eli valtion puiseksi orjanukeksi niin ei siitä enää saman inkarnaation aikana juuri ole heräämistä kuin aniharvoin ja AINA vain jonkun TODELLA räikeän ja ravistelevan kokemuksen kautta.


Mutta minua kuvottaa aivan rajattomasti tuollainen "Järjestelmä™" joka vain lakoonisesti ja monotonisen robottimaisesti ylimielisesti tulee ja julistaa ja sanelee ja toteaa jne ja TUHOAA oikeiden olentojen koko elämän, mielen ja sielun - ja jota kaikki älykääpiöt ajattelemattomat valtion-fani kusipäät sitten oikein kehuu ja hurraa moiselle tyrannialle pyöritellen erinnäisiä hyrriä käsissään ja vuvuzeeloja ja viirejä, vitun imbessillit. Toivon että TEIDÄN VUORONNE on seuraavaksi, HETI NYT !! Amen.


Ja hei, kuulostaako "kihlakunnanvouti" joltain mikä kuuluu vuoteen 2023 ?!?!? Vai vuoteen 1652 ?

Minä sanon tuon jälkimmäisen, te saatte olla jotain muuta mieltä. Minä olen se joka on taas oikeassa, oli ny miten oli.

Olisi kerrassaan KAUNISTA ja aitoa Katharsista, saada "ulosmitata" käräjäkusipäiltä ulosottajilta, vanginvartijoilta, kytiltä, kelaämmiltä, TE-kusiaivoilta yms KAIKKI. Aivan K A I K K I ! Minä veisin ja ehkä vienkin, teiltä kirjaimellisesti vaatteetkin päältä, voitte uskoa huviinne. Oi minä kiduttaisin ja ennenmuuta NÖYRYYTTÄISIN teitä to no end. Ja hei; ehkä siihen mennään.

Ehkä me päädymme jo TÄSSÄ inkarnaatiossa siihen. Toki te olette NYT kuten valtion rotat AINA on,  aivan ääääääääääääärimmäisen voitonvarmoja, mutta sellainen voi muuttua HETKESSÄ.

Se ei vaadi MITÄÄN muuta kuin sen että 'hoi polloi yht´äkkiä vain lakkaa leikkimästä mukana ja herää ja se on siinä sitten. Game Over.

Minä odotan tuota joka helvetin SEKUNTI. Vielä ei ole tapahtunut mitään mutta katsellaan.


Ja helppo se on vitunpaskahousut luuserit kusipäät kauhukakarat näädät kiusta muita ja huudella sieltä kyttien huohottavien aivottomien aseistettujen selkien takaa ja systeemin täiksi upottautuneena, muttei teistä olisikaan REILUUN taisteluun, ei yhdestäkään kenestäkään, se  on jollekin paskankin väärtille ja meille  joilla kunniaa ja arvokkuutta ja ihmisarvoa ja sen sellaista ja sen tajua.


Minä kehotan teitä kaikkia jotka tämän ikinä luette, alkamaan teroittaa veitsiänne ja mieltänne. Meidän on vapautettava ITSE itsemme valtiosta, ennenpitkää. Se on vain VÄÄJÄÄMÄTÖNTÄ. Ei edes Jeshua onnistunut irrottamaan teidän vitun kusisten vatipäiden paskaraitojen kytän ja valtion ja lainrakastajan typerää kaikkitietävää (oikeasti täydellisen vihjeetöntä) turpeaa rumaa perunanenäistä kusipäätä valtion tukehduttavasta ämmänperseestä.


Haistakaa paska.


Vitun petturinäädät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti