torstai 22. kesäkuuta 2023

Maailmanloppu™ ...taas

 https://www.youtube.com/watch?v=AwyK6GTMJsU&ab_channel=AnythingGoes




Siinähän se ^ taas on, tuo saatanan typerä turpea kusipäinen kuminaamainen pikku kehari Ruotsista. 

Mutta siitä viis.


Eli tuon videon iljettäviltä tiimoilta ajattelin vain kirjoittaa että ymmärtäkää nyt sitten jo kaikki että tuo ^^ KAIKKI paskasakki on vain hyvin yksinkertaisesti kahdenlaista väkeä a) PAHOJA ja b) supertyperiä henkisesti vajaita ja jälkeenjääneitä / imbesillejä.

Siinä kaikki.


KUKA VAIN tavallinen saati parempi, kuolisi HÄPEÄSTÄ jo tehtyään 2 väärää ennustusta, saati  sitten 2000 VUOTTA yhteen mittaan !! HAHAhahaaaaaaaaaaaaaa.. ooi vittu, mutta kun on syntynyt  ilman älyä ja häpeää niin hei, mikäs siinä. Sen kun suoltaa mitä sylki suuhun tuo, mitä typerintä paskaa  vain - kunhan sitä saa olla vähän aikaa vähän "framilla".


Ymmärtäkää nykynuoret sellainen mitä kukaan ei juuri ikinä vaivaudu erikseen opettamaan, eli että ällistyttävän suuri osa ihmisistä on oikeasti jopa keskivertoakin tyhmempiä(!!) ja keskitason "älyt" eivät ole mitään kauhean älykkäitä nekään. Ja niinikää yllättävän moni on itseasiassa mielisairasavohoitopotilas.

SINUN täytyy vain itse erottaa nämä tarkasti toisistaan, yleensä se on helppoa kuin hengitys mutta  joskus se voi olla vaikeampa, ainakin hetken aikaa.

Ja kuten näette, on nuo samat ääliöt mulkut älykääpiöt änkyrät ennustelleet Maailmanloppua™   ..sittemmin kai muinaisten aikojen, mutta hyvin  selkeän johdonmukaisesti ainakin ylläripylläri 1960-luvusta lähtien !..Kukapa olisi tuon aika-kauden osannut arvata, VITUN hipit saatana. Typerät oksennukset. Vitun lanta-aivot tollot saatana.

Ilmeisesti se vitun marihuana on "hitommoinen huume".



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti