torstai 22. kesäkuuta 2023

Tyhmä ämmä vs Titanin uhrit

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d03ddda5-56fc-4925-9d33-2f84dfc03ff2




Hyi vittu YÖK !!

Kuvottavaa. Siltikään en ole yllättynyt että kommarimokuttajien täytyi nousta lattialankkujen alta esiin ja määkimään ja tyhmää päätään aukomaan tämänkin johdosta.

Se että Afrikan nekruja jotka ovat jo lähtökohdiltaan alivertaisia elämänmuotoja, virtaa Eurooppaan TUNKEUTUJINA ja minä lie hyökkääjien armaadoina, ei vertaudu siihen että 5 maksanutta  ASIAKASTA katoaa vitun tollo saatana Atlantin SYÖVEREIHIN VITUN SYVÄLLE !! Välimeri noin 4 metrin syvyyksineen on yhdentekevä tuohon nähden ja kirkasta nättiä vettä,  Atlantti taas on giganttinen koko planeetan kattava hirviömäinen sinimusta karmiva hyytävä hyinen armoton vitun paskaläjä, ja nuo uhrit EI olleet änkemässä siirtolaisina ja "laittomina maahanmuuttajina" paikasta toiseen vaan olivat turisteina hyvin ainutlaatuisella ja erikoisella ja harvinaisella matkalla. Nämä 2 asiaa ovat ihan mustaa ja valkoista eroiltaan.

On vitun alhainen temppu yrittää nyt vedellä taas koko "Yhteiskunta™" mukaan tuohon kuvottavaan psykoosiinne ja psykopaattiseen seinähullun Monikulttivasurin ääliökakaran maailmankuvaan™. Vittu ei MITÄÄN kunnioitusta.

Ei MITÄÄN.


Hei ämmä; VITUT niistä nekruista !! Hukkukoon välimereen kaikki !!!


Mutta nuo uhrit: R.I.P.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti