lauantai 24. kesäkuuta 2023

Titanin saagasta vielä...

 https://www.youtube.com/watch?v=526TRoClVJQ&ab_channel=AnythingGoes




Siinä on teille, kaikille, Teille Kaikille, für alle da, "Kiintiö-Idiootit™", haluamanne uhrit / uhraus. Monikultinidolit saivat kai nyt mielikseen. Eli tuo paskapurkki pamahti sisäänpäin metalliseksi rusinaksi kaiketi lähinnä siksi että, paitsi että tuon pulaakin pomo oli seinähullu narsistin oloinen psykopaatti, mutta siksi että kyseinen imbesilli palkkasi EI päteviä vaan kiintiöntäyttäjiä. Vitun absoluuttiset rotankusipäät saatana.

SIINÄ sitä nyt sitten on vasurit !! Naaaaaaaaaaaattikaa siitä. Nautitaan nyt tästä Ulkomaalaisten Työntekijöiden Kädenjäljestä ja sen tyhmän valkoisen pikkulikan minkä tuo aivoton apina oli niinikää pestannut sitä värkkiään räpeltään. Sinne pamahtivat syvyyksissä muusiksi sitten. Hei tollot, näin KÄY kun valkoinen MIES syrjäytetään ja korvataan mielikuvituksissanne yhtä pätevällä alemman ja yksinkertaisemman ja sileämpiaivoisen rodun edustajalla ja/tai naisella. ERITOTEN pienellä teinilikalla. Jota tuskin enää nähdään asentelemassa mitään aluksia missään koskaan enää, kertaakaan.

Olen monasti halunnut muuten kysyä että: menisittekö ihan aikuisten oikeesti lentokoneeseen jota lentää neekeri ?  (Tosin tuollaista tuskin on olemassakaan, lentävää nekrua).

Minä en menisi, ja se on myös KER-ROT-TA-VA matkustajille etukäteen jos pilotti on mitään muuta kuin valkoinen mies. Samoin lääkäreissä jne.

Se on ihan yksi lysti jos saatte todellisuuden olemuksesta näppylöitä ja lapsellinen älykääpiön Idealistinen Maailmankuvanne särkyy mutta totuus on silti ikuisesti totuus ja todellisuus tässä  ulottuvuudessa on tuon ^ tapauksen kaltainen, brutaalin synkkä ja binäärisen yksinkertainen ja lineaarisen armoton ja absoluuttisen jäätävän kylmäävän hyytävä ja inhottava ja seinähullu ja karmiva  ja saatanallinen ja moraaliton ja super-epäoikeudenmukainen ja ultra-epäreilu ja täydellisen tunteeton. Muun muassa näistä on KAIKKI tämän maailman totuus tehty ja Piru periköön jokaisen joka ei lapsilleen saati "Yhteiskunnalle™" sitä saa kakaistua ja opeta. Jos jumalauta karhunpalveluksista puhutaan...


Ja on myös aika omituista kieltämättä tuo ^ videon sisältö, eli ettei Amerikkalaiset jotka ilmeisesti TIESI jo käytännössäkatsoen HETI kun se kävi, mitä kävi, viitsineet kertoa siitä noin VIIKKOON muulle maailmalle, olisivat myös säästäneet sitä niin tärkiää ja rakasta lastaan eli rahaa.

Vittu nuo suuren maailman ihmiset on sitten jumalauta pimeitä. Joskus ainakin ja AINA tällaisissa tapauksissa. AINA on jotain omituista ja joku koira haudattuna.


Sen sanon, minkä olen ajatellut koko ajan tässä, että jos kyseessä olisi Suomi Saksa tai Japani - ei tuota olisi yksinkertaisesti käynyt, ei TOD! 

Mutta Anglojen mailla on kaikenlaisia kekkuleita ja "entrepenöörejä" jne, tämä on myönnettäköön Anarkian ja Vapauden ja myös ns "kapitalismin" huono puoli, kaikenlaiset "kauboi bilderit". Jotka hutiloi KAIKEN niinkuin suomessa ne halpatyöläiset rakennuksilla. Mutta aivan täysin aivottoman sieluttoman tyhjäpäisen kusipään poliitikkoämmän fiilishän se on millä on väliä, kunhan rikas läski tyhmä lehmä voi hyvin niin hei, vittuako millään muulla on  väliä ?


Totisesti, palakaa helvetissä joka saatanan iljettävä miehyksen nahjus jotka päästitte ämmät pullosta ulos ja annatte niiden mellastaa pitkin poikin ja hallita "Yhteiskuntaa™". Olette yhtä syyllisiä kuin  tyhmät ämmät.



Eniwei, aikamoinen tapaus tuosta sitten kehkeytyi.



Kaikkea sitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti