maanantai 19. kesäkuuta 2023

Vierasesineitä Ruoissa

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ffcd195b-3684-4550-a1d2-5995405ea03c

Makarånilådassa metallinpaloja.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a1a6b232-b896-412b-a0af-54990e1ae070


Italianpadassa metallinpaloja.


Näitä tapauksia näyttää nyt satelevan ihan kaikkialta ja kokoajan ja olen jo itse tässä ainakin kahden firman kanssa joutunut tilaan jossa syötävän seassa jokin ..vieras esine.

Ehkä tämä liittyy siihen ylimalkaiseen yleisen ÄO:n laskuun, ja toinen yksinkertainen syy mikä tuli mieleeni mitä ei juuri julkisuudessa kehdata puida ja haluta mainita, on se että siivoojissa ja laitoshuoltajissa ja välinehuoltajissa ym lienee nykyisin melko paljon näitä kulttuurinköyhdyttäjiä eli MaMuja eli murjaaneja !

Ne tekee paitsi eittämättä kaikkea epähygieenistä jo ihan tahallaan mutta vääjäämättä myös oman luontaissyntyisen surkeutensa takia ja sen sellaisen johdosta. Eli TAASKIN ==missä "Maahamuuttoa™" siellä VAIN ONGELMIA.

Onneksi tämä sabotaasi iskee myös "vasureihin" itseensä.


Mutta nykyään ei oikein enää uskalla ostella kai kohta mitään, sillä sitä ei enää tiedä mitä helvettiä siellä seassa oikein TODELLA on. Parasta lienee vain peruna tjns mikä on lähinnä VAIN maasta ja mullasta, missä toki möyrii mitä lie matoja ja mitä lie mutta ei ainakaan lasia tai metallia tjms.


Mitä jos skarppaisitte niissä tuotantolaitoksissa ??!  Tuo ^^ tapaus liittyy ehkä toki enemmän johonkin italiaanoihin tjns muttei suomalaisetkaan täysin kryptoniittiä ole tuollekaan ongelmalle. Jos muistatte niin joku vuosi takaperinhän se joku löysi Magnum aiskriimistään jos muistan merkin oikein, sen ihan kunnon kokoisen ison mehiläisen vai ampiaisen.

Ja  se ei ollut edes mikään "syö hyönteisiä!" hulluttelun koepallo vaan ihan rehellinen erehdys tai mikä lie ...niin no mikä lie. Oli mikä oli, ikävä üllatus se ainakin on.


ÄLKÄÄ päästäkö ötököitä tuotantolaitoksiin saati sitten maistiaisille sinne itse taikinoihin ja juustoihin ja mihin lie suklaamassoihin !Fazerin tuotantolinja (jossa käsitellään mm munaa)

Vanha kunnon Torakkabändi ^ gif sopii niin täydellisesti tähän että kaivoin sen koipallojen seasta naftaliinista ja pölytin ja laitoin näytille. Siinä ne soittaa ^ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti