sunnuntai 4. kesäkuuta 2023

wokeopaatit vs Rammstein

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/0cc0a1f9-b59b-43b3-9221-5c17f1e96945


Ensinnäkin, haistakaa idiootit vittu. 

Toisekseen: keksikää edes jotain sadasosa uskottavia juttuja jos aiotte "syytellä" toisia. Vitun mulkut.

Vittu totisesti uskottavaa "ne huumas mut tyrmäystipoilla"... vittu RAMMSTEININ äijät ??! Hah...salli mun naura..aAHaahAHAHAHAhAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!

Kyllä kai juu...

Ja hoi, näin vakavista syytöksistä tässä on lehdistön vitun "tiedotus" pellet kyse: "Rammsteinin jäseniä vastaan on viime aikoina esitetty ´vakavia´ syytöksiä liittyen bändin keikkajatkojen tarjoiluun ja naisjuhlijoiden tarkkaan valikointiin. Yhtyeen on väitetty haalivan keikoilleen kauniita nuoria naisia ”nollariville” eli lavan eteen ja kutsuvan heitä sen jälkeen yksityisbileisiinsä."

Eli toisinsanoen.. ei mitään, mistään, mihinkään, mitään. Nicht keine nuthin nothing nathin ei mitn, zero. tyhjänä kumisevaa tyhjäkäyntiä TAAS. Pikkuruinen näennäismyrsky kaljalasissa.

Idea on vain saada tahria Rammstein(kin). Vitun näädät.

Ja mitä ihmeellistä "nollarivissä" on ? Artistit saa ihan nou problem kutsua vaikka LAVALLE saati sitten siihen eteen ketä lystää, tässä ei ole mitään sen ihmeempää kuin jos Herr Lindemann kutsuisi sinut ja ystäväsi STADIONILLE ylipäätään vitun mäntti ääliökakara.


Ja lehdistön koiranpaskat vitun muinaisjäänteet marxistin marakatit tottakai vain revittelee ja komppaa ja laittaa mitä NÄYTTÄVIMPIÄ otsikoita jne, te kuulutte hirteen lehdistöläiset, TIETÄKÄÄ se. Vitun naurettavat hysteeriset histriooniset näätä-ämmät.

Samoja rääkyviä kusipäitä luusereita kuin keskiajalla noidanpoltoissa noidille rääkyvät ja tomaatteja viskelevät vitun kusipäät paskahousut paskaraidat idiootit, totaalista ilman ja ruuan ja juoman ja tilan haaskausta, ja tiedätte tämän itsekin.


Haistakaa itsenne.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti