perjantai 2. kesäkuuta 2023

vasurit = psykopaatti-narsisteja

 https://www.youtube.com/watch?v=uLFH60Qtx8g&ab_channel=AnythingGoes

Uusi Tutkimus sen todistaa.


Tuo  ^^ on uusi ja tuo alempi oli eiliseltäkö. Sopivat sopivasti perättäin katsottaviksi.

https://www.youtube.com/watch?v=fzytc0ijzoM&ab_channel=AnythingGoesKyseessä on  siis sen yksinkertaisen asian jankutus ja ääneensanonta että nuo "ilmastoaktivisti™" vasurit on seinähulluja ultratekopyhiä paskaläjiä sekopäitä, näin lyhyestisanottuna. Hulluja, jos yhteen sanaan halutaan asia tiivistää.

Yhtä valitettavasti kuin selittämättömästikin, siltikin, sekalaiset yritykset ja eritoten MEGAyritykset ja valtiot jne ..on vain lähteneet kuuntelemaan tuota joukkoa ja komppaamaan niitä, ja vahvistamaan hullua sanomaansa kuin vahvari kitaraa.

SE on siinä se todellinen ongelma. Ainahan nuo saatanan sekopäät on olemassa olleet mutteivät ikinä ennen ihan näin dominoivassa asemassa ja laajalti hyväksyttyjä. 

Ja käyttäytyvät täsmälleen kuten tuon uudemman / ylemmän ^^^ videon sisältönä oleva Ruotsalais tutkimus sanookin, eli ovat psykopaatteja ja narsisteja. Kiva !

Koetappa repiä psykopaattinen narsisti irti yhtään MISTÄÄN saati sitten "virasta" tjns jossa on mitään merkittävää VALTAA !! Gud faking lak !

*

Lännen ja myös suomen on nyt läpeensä ja kokonaan miehittäneet / naisittaneet sekä nuo seinähullut -paatit että niiden täysin sileäaivoiksi hiomat tyhmät nykynuoret tollot jotka nyt ihan oikeasti kai luulee tälläkin hetkellä jonkin "IlmastoKatastrofin™" olevan tulossa ja matkalla, ja ihan Hetkenä Minä Hyvänsä™ !

Vitun idiootit: teidät on vain aivopesty ja napattu mukaan Globaaliin kulttiin, ei tässä ole MITÄÄN muuta uutta kuin kuvan ja äänen laatu ja kaikkinainen kailotuksen ulottuvuus. Ennen tällainen sekapäisyys oli nähkää nuoret vain paikallista, nyt se on kokoaikaista ja kaikkialla, SE on uutta tässä.

Ei MITÄÄN katastrofia ole tulossa muualla kuin daijuissanne ja tv:n paskanjauhajien houreissa, uskokaa pois. Ja ainut katastroofi mikä ON olemassa on primitiiviset eli alkeelliset paskamaat ja kansat ja rodut ja niiden järkyttävä superlisääntyminen ja loputon roskaaminen ja sekalainen ympäristön ihan tahallinenkin tuho. VAIN valkoinen ylivertainen IHMINEN pitää IKINÄ luonnostakin huolta, ehkä Japsit on toinen poikkeus johonkin mittaan (tai ehkä vain haluavat näyttää hyvältä valkoisen isännän rinnalla), mutta nuo apinarodut ei voisi vähempää välittää mistään niinkin abstraktista kuin "luonto". Ne ei luultavasti ymmärrä edes koko sanaa saati sitten miten se kirjoitetaan tai tavataan - ne osaa paskantaa luontoon mutta siinä se abaut sitten onkin.

Eniwei, kumpa tämä ^^^^^ kaikki uppoaisi jo kaikkien kalloihin ja kaikki voisivat rauhoittua TÄMÄN asian tiimoilta ja osalta ja lakata vouhottamasta noiden vitun kiilusilmäisten jäykkäniskaisten kiihkomielisten kusipäiden mukana kuin Hyödylliset Idiootit™. Joita suomaliassa näyttää riittävän !! Houlii SHIT ! BlogoSfääriä myöden niitä tursuaa ihan kaikkialla. Vitun idiootit.


#vasemmistoUnholaan2035!! olisi jo hyvä tavoite ja häshtäg !

#kommaritMurskaksi2035 mennessä. Tässä on aidosti ja oikeasti HYVIÄ tavoitteita ja suht saavutettavissakin, mutta vaatii teistä leijonan osan suurta ja KOKOAIKAISTA ja päättäväistä panosta.

Siksi en kauheasti luota siihen, mutta toivotaan kuitenkin.


Ja hoi, ei kukaan kiellä sinua pitämästä omalta osaltasi huolta myös Planeetasta, mitä ikinä sekin sitten tarkoittaa. Sinä kun olet abaut bakteerin kokoinen pieneenkin osaa YHTÄ planeettaa verrattuna, saati sitten enää yhtään sitä isompiin järjen kutistaviin kokonaisuuksiin, joihin nähden sinua ei edes OLE.


Mutta eniwei, rauhottukaa vitun naurettavat mäntit idiootit.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti