sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

aliopiston valheet

Eikä vain "yliopistossa" mutta KAIKKIALLA halki "Yhteiskunnan™" tämä sama marxistikommaripaska ja valheet ei vain leviä mutta ovat jo kiteytyneet ja kiintyneet ja vakiintuneet osaksi ihan Tavallista ja Normaalia™ asiantilaa.


Eli siis olen hoksannut nyt että nykyään on näitä ilmaisia(!) nettikursseja jos mistä aiheesta ja aloin samoilla näitä läpi ja löysin mm tällaisen mikä tuossa alla on linkkinä, sen pitäisi viedä suoraan kurssin alkuun, jos siedät tuota valehtelua niin voit mennä tuon yliopistokurssin HETI läpi tuosta linkistä. Eniwei, minulla meni kirjaimellisesti hermo siihen alle minuutin !! Tuo alkuosio kestää vain min 28 sek ja sain ehkä puoleen väliin mentyä ja läppäsin kiinni, se siitä, vittuun tuollaiset kurssit. Jos et saatanan kana saa kakaistua suustasi yhtäkään TOTUUDELLISTA  ja oikeaa sanaa ensimmäiseen minuuttiin niin painu vittuun sitten vitun valehtelija ja näätä.

Joku kuulu äijähän tuo on, ajattelin heti että tuttu nimi, joku kuulu se on... joku siksteeni, mutta minä vastasin sille tässä itse itsekseni ääneen puhuen tuohon sen tyhmään paskanjauhantaan ja tyhjäkäyntiin ja henkiseen marxistimasturbointiin ja mihin lie, yksinkertaisesti tyhmänleikkimiseen.

KATSOKAA itse jos siedätte, tai kauanko siedätte... Laitan alle oman VASTAUKSENI tuohon sen tyhmänleikkimiseen. TOTUUDEN asiasta.

https://talouskurssi.fi/




Kuulehan äijän nahjus, fintiaanini, VASTAUS tuohon sinun myötähävettävään matelevaan naurettavaan Poliittisesti Marxistiseen tyhmänleikkimiseesi siitä "MIKSI esim..valkoiset eurooppalaiset on rikkaita ja Afrikkalaiset on rutiköyhiä.." jne jne... niin ensinkin kysyisin että oletko ihan oikeasti tosissasi? jos olet jumalauta tuon ikäinen ja yliopiston joku vitun  "professori" eli suomlanniksi "professor" eli suomeksi "tunnustaja", niin nin hei...ehkä olet väärässä paikassa ? Jos et ymmärrä niin yksinkertaista  asiaa että: se johtuu niiden RODUSTA, ne on jumalauta NEEKEREITÄ !!! Vitun typerä perkeleen paska, ne on vain pelkkiä vitun NEKRUJA !!! Mitä vittua siinä oikein hölötät saatanan naurettava paskapussi. Holy Shit !!

Vittu nuo marxistisukupolven koiranpaskat voi olla sitten naurettavia aivan surrealistiseen absurdiuteen asti !! AHAhaha ahaaaaa.. ai vittu, MIKÄ siinä on niin vitun VAIKEAA myöntää TODELLISUUS ITSELLEEN !?!?!? Saati sitten ääneen muille, hei, nekrut on nekruja !! Ei se siitä tyhmääleikkimällä eikä MILLÄÄN MUULLAKAAN mihinkään muutu, ja sillä siisti ja se siitä. En ymmärrä MIKSI jollain ei-neekerillä on ONGELMA tämän asian kanssa. Se on kuin peittelisi koiran kyvyttömyyttä ryhtyä Finnairin kaukolentojen pilotiksi, ai miin...  se on summa summarum VAIN koira, ei tämä ole mikään vitun mysteeri tai mitään vaikeaa.

Neekerit on vain jurakautisia yksinkertaisia mutapallopäisiä tyhmiä leegohampaisia Perkeleen peikkoja  ja aivottomia demonisia imbesillejä sekapäitä lapsia ja mitä lie mulkosilmäisiä älykääpiöitä, EI mitään kykeneväisiä ja fiksuja IHMISIÄ joilta voisi täten ODOTTAA esim "taloudellista menestystä" - hei mäntti hoi; nekru ei tiedä edes mikä "talous" ON !!!!!!!!  Saati sitten kissan persläpi tai kuiva lauta tai paperinen arkki tai kolikko tai kengän nauhat tai EI-raiskaus ja verenpalvonta ja tulen juonti. Nekru on  nekru, nekru on muinainen vuuduudemoniapina suoraan Haadeksen viemäristä, ei sen enempi eikä tule teidän kusipäiden sodalla valkoista vastaan yhtään sen kummemmaksi, mutta valkoisten täydellisen ylivertainen Sfääri sen sijaan ihan OIKESTI kyllä  TUHOUTUU.


Laitan samalla kun juutuubi tiesi  näin äimistyttävän sopivaa lyhäriä tarjota nin tämän tähän saatteeksi, tässä ihan lausutaan se "N-sana" !!! *hengenveto sisään* ai kauheeta !


https://youtu.be/NT9QWthxzZM





NAURETTAVIA olette "opettajat" ja muut nilviäiset hävyttömyydet, vitun marxistiset marakatit, mutta onneksi netti on luojan lahjana pelastanut ihmiskuntaa jo hämmentävän paljon teidän loputtomilta valheiltanne ja tekee sitä aina vain enemmän ja enemmän.


OPPIKAA totisesti tuosta jotain, oppikaa nuoret tarkkasilmäisinä, katsokaa kuinka setä valehtelee, katsokaa kuinka apina hyppii, katsokaa kuinka käärme kiemurtelee "vaikeiden kysymysten äärellä" ja katsokaa kuinka huora ja pelle hyppää korkealle kun käsketään ja sulkee silmänsä itsestäänselviltä triviaaleilta mundaaneilta tosiasioilta, katsokaa PAHAN VALTAA toisinsanoen. Ja sen ..banaaliutta.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti