tiistai 13. kesäkuuta 2023

Nuorisojoukko hakkasi...

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/df74f9d0-c97a-4387-9e2a-a9430efd7b1d


Jaaha....jaaha, ja siinäse legendaarinen Nuorisojoukko™ taas on.

On se nyt JUMALAUTA vittu saatana !!! Tällekään asialle ei saada kerrassaan MITÄÄN tehtyä !! VITTU LAITTAKAA NE HELVETIN ÄLYKÄÄPIÖT YLIMIELISET KUSIPÄÄT KÄKKÄRÄPÄÄT MULKOSILMÄT VITUN ÄHLÄMIROTANPASKAT JA NEKRUT ULOS MAASTA !!!!! Kuinka vittu se voi olla niin vitun vaikeaa ?!?!?

Monenko pitää maksaa sekä hengellään että omaisuudellaan ja mielenterveydellään ja muulla terveydellään ja rahoillaan ja immenkalvoillaan jne jne ennenkuin te SAATANAN VITUN VÄTYKSET uskallatte myöntää olleenne yhteen tuubiin väärässä aivan kaikessa 100 % viiemiset 20 vuotta AINAKIN !?!?!?

Helvetti sentään. Vittu teidät tulisi repiä kappaleiksi !!!!


*


Siinä tulee ainakin uusia realistisia nuoria kai sitten noista lapsista ^^ - uhrien lapsista siis, jos kerran tsiigasivat siitä kun faijaa vähän möyhennetään jne. Jos olisi ollut minä niin jukolauta !! Saatanan klopit perkele, olisi lähtenyt tukka päästä ! Saattaisi luullakseni tappaakin teidät epähuomiossa sellaisesa rytinässä, enkä olisi atomiakaan pahoillani jos niin kävisi, enkä IKINÄ ilmoittaisi siitä kenellekään, en koskaan en kenellekään. Sitäpaitsi "luoja" ym näkee KAIKEN joka tapauksessa, jos sitä funtsitte.


Eniwei, sellainen yksityiskohta että... eikö sen hampun pitänyt olla niiiin rauhoittavaa niin rauhoittavaa että !? Niin suunnattoman sereeniä ja tyyntä ja rauhallisen rauhanomaisen rauhaisaa ettei edes ajatus edes vihaisesta tiuskaisusta kävisi mielssä saati sitten ...jokin muu.


Ja katsoin missä on Veräjämäki, tuon Uutisen tiimoilta ja kappas vain ja perkele, mikäs muu se siellä sangen lähellä on (Oulunkylä taisi olla) kuin "siirtolapuutarha" ! HAhahahaaa eli hippien kannabisviljelmät ilmeisesti. 

Moiset kekkuloinnit pitäisi muutenkin vain tuhota / lopettaa, ei kukaan muu kuin joku hipin taliaivo käy missään vitun "siirtolapuutarhassa" - tai ehkä yksi sadasta voi muistuttaa jotenkin jotain täyspäistä mutta muutoin. En näe miksi noita on ylipäätään alunperinkään edes OLEMASSA.

Tajunnette että Suomi on yksi suuri METSÄ ?


Eniwei, tuo nuoriso on piestävä kelvollisemmaksi, tai siitä on hankkiuduttava eroon. 

Eritoten nuo imbesillit silakanaivoiset äbäläwäbälä tuonti-imbesillit. Jotka suomeen päästyään jostain syystä näyttää käyttäytyvän AINA ikäänkuin olisimme niiden tai aivottoman apinaheimonsa kanssa JO valmiiksi jossain sodassa, jollette ole huomanneet.

Suomeen änkevät neekerit ja muut typerät liitukautiset imbesillit apinat on ikäänkuin sotajalalla KOKO ajan ja pomppivat ylös-alas kuten savannillaan ja paskovat pitkin-poikin ja aiheuttavat summan pahan ja rääkyvät ja riehuvat ja haltuunottavat julkista tilaa ja ovat ikäänkuin kaikki tämä olisi jotenkin loogista järkevää moraalista perusteltua ja jotain .. en tiä..? kannattavaa ? tai jotain  kenties tarpeen tjns ? *

Siinä missä paikalliset lähinnä suunnitteli elävänsä omaa elämäänsä, eli ärsyttävänsä valtiota ja byrokraatin rotakyrpää, jotka siis iiIINNNNhoavat yli kaiken jos Muilla™ menee jotenkin edes säällisesti saati sitten HYVIN ja jos muut saavat tarpeeksi rahaa ja mitä lie elämässä ja jos asiat oikeasti sujuvat, tätä ei voi byro-rotta sietää.

Enkä minä byro-rottia.NE on PAHIN VITSAUS ihmismaailmassa -muslimien ja nekrujen ja ryssien yms ohella- ja niistä ON PÄÄSTÄVÄ EROON. Te kaikki tiedätte tämänkin, joten hankkiutukaamme niistä eroon.


MUISTAKAA että olemme vihollisia !! Minä ja sinä jne vs byro-rotat, me olemme VIHOLLISIA.



Kiitti.







* mainittakoon että tämä^ on  myös se primäri SYY siihen mitä kaikki vähä-älyiset lällärityperykset nynnymulkut totalitäärittyrannit  petturit tituleeraa "Rasismiksi™".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti