sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

"hallitusohjelmasta 2023"

Niin.


En jaksaisi moista paskaa edes kaivella ja haistella mutta mitä tuosta kyykytyksestä olen jostain lukenut niin kommentoidaan sitä sitten. Eli "hallitusojelma" eli "miten me kusipäät byrokraatit aiomme nyt tästä siihen asti kunnes muutamme taas mieltämme, kiusata ja alistaa ja hyväksikäyttää ja nöyryyttää ja kiduttaa sinua alamainen" - ohjelma.


Ja hyvin kusipäiseltähän  se,  vaikutti ... kuten ihan AINA. Eli orvon koiranpaska läskiposki aikoo kuten kunnon  psykopaatin kuuluukin, leikata TAAS kaikkein köyhimmiltä ja kurjimmilta, vitunloinen ja paskaläjä. Minä en voi oikein väännellä tunteitani tämän suhteen sanoiksi joten kysyn vain näin platkusti että: KUKA ihme suomaliassa ihan oikeasti äänestää sitä VITUN  "kohoomusta"  ?!?! KUKA täällä on NOIN vitun häiriintynyt ? Ketkä teistä kehtaa tunnustautua noin pikkumaisen pikkusieluisen  sekuläärin absoluuttisiksi materialistimulkuiksi ?

Palakaa helvetissä vitun rotat.


En ole ikinä käsittänyt enkä ikinä käsitä, kuinka tuotakin rikollisjärjestöä joku todella kai sitten äänestää. Mutta hei, tykkäähän jotkut kytistäkin !  Ja laeista jne. HAHahahah hhaaaaaaaaaa. Ja hei, ajaahan jotkut hönöt jopa fillarilla joku vitun molokypärä typerässä daijussaan ! HAHAhahahaaaaaaaaa lol.

Eniwei, ainoat jotka voisin kuvitella kohoomuksen ääniksi on jonkunlaiset Espoo-Eira-Ullanlinna tyylisten käsittääkseni melko rikkaiden miljöiden turkisrouvat ja näiden ällöttävät möhömahaiset äijät ja jotka varmaan kaikki tuntee, ainakin jotakin kautta ja vähän, Hjalliksen. SEN tyylinen porukka ehkä voisi  äänestää noita seinähulluja kiduttajia sadisteja, ei kukaan ihmisenkaltainen.

Tässä vaiheessa lienee jo ihan pääsyvaatimus tuohon paskasakkiin että on joko kliininen tai subkliininen psykopaatti. Ja kuten jo erittäin HYVIN TIEDETÄÄN, vetää "politiikka"  kaikista "ammateista"  ENITEN psykopaatteja puoleensa, joten voitte vain kuvitella mikä vitun graalin malja ja taivahan lahja on psykoomus niille.

Teidän tavallisten tolvanoiden yksi ongelma on että te ehkä vain naurahdatte tuolle mitä juuri kirjoitin ^ tajuamatta kuinka verenmakuisen aidosti ja välittömän akuutisti TODELLINEN asia tuo ON. Psykopaatit ON pitkinpoikin politiikkaa ja NE tekee jumalauta niitä "päätöksiä".. jotka MEIDÄN tulisi KAIKKIEN ITSE saada tehdä. Mutta koska te vitun älyllisesti megalaiskat vätykset ette ymmärrä tai välitä niin tässä sitä mennään, ja koska pollarin kusipäät käy ihan aidosti apinanraivolla päälle jos yrität käyttäytyä kuin VAPAA ja arvonsa tunteva Universumin tai luojan lapsi, olento joka EI OLE kotoisin "valtiosta" vaan luojasta. Kytät  on aidosti häiriintyneitä, JOKAIKINEN, mutta ette te sitäkään uskoa. Minä olen noteerannut, te olette melko jästipäisiä. Sitäpaitsi typerä olento on AINA vääjäämättä jästipäinen, se on yksi typeryyden peruspilareista ja piirteistä. Eläimet KAIKKI on ääääääääärimmäisen jukuripäisiä, koettakaa saada NE "muuttamaan tapojaan" !!! AHahahaa kud lak.

Teidän mielenne ja maailmankuvanne jo nyt niin totaalisessa umpisolmussa ja sekaisinkuin seinäkello etten edes minä oikein tietäisi mistä aloittaa sen suman purku. Ja koska teidän asenteenne on väärä ja sekapäisen ilkeä, perus suomalainen, jukuripäisen typerän ärtyisän juntin passiivis-aggressiivinen ja kaikkea paitsi avoin ja avulias asenne niin ei siitä tule mitään.

Mutta että aivan KAMALA ohjelma, ainoat hyvähköt ja siedettävät osiot mitä muistan, oli maahantungun jonkunlainen rajoittaminen ja neekerien helikopterirahoituksen vähentäminen ja joku ..mikä lie ..yksityiskohta jossain jostakin, en nyt muista. Saako palkkaorja pitää peräti vähän enemmän hyniään tjns, en jaksa kiinnostua. Toivon ettei mikään muu kuin nuo mainitsemani hyvähköt puolet, toteudu. Ja että koko paskasakki ammutaan. Muttei siitä ole pelkoa, älkää huoliko, jos suomalaisista olisi siihen; se olisi jo tehty.


Jaa niin ja sellainen 1 mikä käsittääkseni VOI olla hyvähkö, on se asumistuen nahistaminen tjns.. jos muistan oikein. SIINÄ mielessä että sen PITÄISI myös nahistaaa vuokria. Mutta HUOM!! =====> pitäisi ja todella toteutuu, ovat 2 eri asiaa.  

Minunkin PITÄISI voittaa Eurojackpot JOKA kerta mutta ei. Ei vittu kun ei nin ei ! Haista Feikkaus  vittu, saatanan rottalauma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti