maanantai 19. kesäkuuta 2023

Perintöverosta taas

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f382b99e-6687-4c69-af9d-92a00d446095


Niin, elikkä ihan sama jatkuu, miiiikäään ei muutu, iiiihan sama jatkuu. Samaa vitun vatvomista ja soutamista-huopaamista ja sormienpyörittelyä ja ehkä parhaimmilaan jopa vähän näyteltyä muniinpuhaltelua jne.

Muttei kai valtio suosiolla luovu noin makoisasta Toisten Ihmisten Rahan itselleen nyhtämisestä eli rahanteosta. Valtio on VARAS ja sen AINOA tulonlähde on VARKAUS ja kiristys ja pakotus ja markkinoiden häiriköinti ja "kilpailun vääristäminen" jne, josta se toki KEHTAA syytellä aina milloinkin ketä vain muuta muttei katso vahingossakaan peiliin... Siinähän kävisi näin..




Mutta että on se vaikeaa saada noinkin yksinkertainen ja itsestäänselvä muutos aikaan, eritoten siis kuten nyt näette, silloin kun valtio on se joka menettäisi jotain. SINÄ sen sijaan saattaisit KERRANKIN jopa SAADA jotain !! Ohohohohoooiiii ! Eihän tämä nyt käy jukolauta, sinä olet valtiota vartenja se siitä !

Vai haluukko linnaan ?!


Koska Te Muut heräätte ?


Eniwei, kuvottavaa suomlanti, kuvottavaa.


Perintövero on rikos ja rikokseksikin, ja siitä mistä ikinä perinnöstä kyse onkin, on kaikki mahdolliset maksut jo vähintään kertaalleen maksettu, kuten tuolla näytään onneksi(!!) kommenteissa sanottavankin taas. AINA se sanotaan, ja AINA nämä samat asiat puidaan ja kommentoidaan läpi ja lopuksi mikään ei muutu, poliitikot käy vähän kumartelemassa kameralle, ihailevat vain rumia laakerikenkiään, ja sitten nostavat tyhmän tyhjän sieluttoman julman ahneen katseensa taas kameraan ja alkavat taas käskeä kuten tavallista.


POISTAKAA se HELVETIN VITUN perintöver NYT !!! Än Yy Tee NYT  !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti