tiistai 13. kesäkuuta 2023

"hallitus"

Mikä vittu sekin lie, niin nin halusin vain kysyä teiltä sieluttomat aivottomat mielettömät tollot että nyt kun "suomella EI OLE hallitusta", mikä sekin siis ikinä onkaan ja lie, niin nin ...mitä ONGELMIA se on aiheuttanut ?! Onko taivas langennut niskaamme ? Mitä teiltä NYT PUUTTUU sen johdosta ja takia ?!?! Mikä SEURAUS sillä on mihinkään tai kehenkään ?!?! KUKA tai mikä ja missä KÄRSII siitä jotenkin / mitenkään ?!?!


Vai onko se aivan yhtä yhdentekevää kuin muurahaisen jalanjäljet Marsin pimeällä puolen juuri nyt ja tällähetkellä ?


On, on se. Täysin samantekevää ja yhdentekevää ja mitättömän vähäistä ja täydellisen ei-MITÄÄN, non sequitur, ei merkitystä.

Ilman iltapaskalehtiä, minä esim en edes TIETÄISI "onko suomella hallitus" tjns vai ei, enkä tulisi sekuntiakaan ajatelleeksi moista yhdentekevää jonninjoutavaa vitun naurettavaa humpuukia ja potaskaa.


Sillä ei toisinsanoen ole MITÄÄN VITUN VÄLIÄ !

Ja tekin VOISITTE tietää tämän jos ette olisi niin vitun ärsyttävän ja käsittämättömän supertyperiä naurettavia mukanahössöttäviä imbessillejä idiootteja, jotka siis hössöttää "poliitikoiden" eli omaa elämäänne rikollisesti määräilevien kusipäiden MUKANA "kuin" Helsinkisyndroomaiset idiootit.


Toisinsanoen siis "hallituksella" EI OLE MITÄÄN MERKITYSTÄ EIKÄ VÄLIÄ. Eikä ole koskaan ikinä ollut tai tule olemaan. Eikä KUKAAN TARVI sellaista mihinkään, eikä ole koskaan tarvinnut tai tule tarvitsemaankaan, saati sitten HALUA !

Paitsi tyhmän aivottoman sielunsamenettäneen uus-uskontonne / maailmankuvannetribalismin ja toteismin ja rahtikultin kainalosauvaksi toki. Tueksi sieluttomille.ELÄMÄ itse ei välitä tai noteeraa eikä "aika" eikä planeetta eikä mikään muu olio kuin tyhmät ihmiset. Ei luoja eikä Tsiisus. Ei muukalaiset eikä muurahaiset, ei kukaan eikä mikään.


Eli mitä haittaa teille tästä tilasta on ?
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti