maanantai 5. kesäkuuta 2023

Täydellisen Sekalaista (bäklogin siivousta)1

Siivoan taas jaloistani vain ylimääräistä kertynyttä jota on aivan järisyttävän paljon, varmaan Gigan tjns !! Joten tässä se TODELLA sekalaista mistä en ikinä alkanut sen pidempiä juttuja mutta mitä olen jostain syystä katsonut aiheellisen trkeäksi ottaa silti talteen....


Ensin kyttiä yms..
Kuullostaa aivan ihanalta, mahtavalta, oikeamieliseltä, oikeansuuntaiselta ja suorastaan Taivaalta Maan Päällä: vangittu syyttäjiä ja tuomareita !! Ai miin ..ei se sen oikeamielisemmäksi juuri mene.
Tätä ^haluaisin nähdä KAIKKIALLA ja KOKO AJAN ja loputtomiin !! Kunnes ne on KAIKKI häkissä ihan itse. Amen.
naurettavaa ^Sian ja vartijan paskat ^ tekee sitä mitä ne parhaimmillaankin tekee. Ovat kusipäitä mulkkuja ja kiusaajia ja häiriintyneitä häiriköitä ja apinoita. Surprise there !


* * * * *Siinä käytetään KERRANKIN oikeaa sanaa ja käsitettä: "SYYLLISET".


^ Mainiota. Sekin vielä. Kiitti.
Mutta mihinkä tällainen pikkupaska nousisikaan ja miten ja millä.


^Totta joka sana, ja koskee lähes aivan KAIKKEA ihmiselämässä. Tuollaiseen kaikkeen olisi oikeasti todella hyvä sellainen Suuri Alkuunpalautus.
Tai ei niinkään mihinkään palautus vaan oikea tilanteen "update".


En muista miksi tämän ^ tallensin.. ehkä koska siinä kerrankin ihan kirotaan eikä sitä ole Amerikkaa apinoiden sensuroitu.


Tuon ^ tallensin ärtyneenä tuolloin, ajattelin vain miten epäoikeudenmukaista että joku tuollainen (oletettavasti tyhjädaijuinen) likka voi tienata tuosta vain tuollaista hynää.


NOIN ^ tyhmiä on Amerikkalaiset. Tuo oli sen merkkinä. Noin naurettavia tolloja sitä sieltä löytyy, tuollaista ne tekee.

^ Järkyttävää !! VITTU ETTÄ KEHTAATTE saatanan rotat !!!! Jumalauta jos puhutaan häikäilemättömistä ahneista rikollisista korruptoituneista paskarotista niin ^ siinä sitä on.

Eli valtion kusiset rotanpaskat ahnehtii TAAS vain itselleen LISÄÄ Toisten Ihmisten Rahoja. Täydellisen hävytöntä kyltymätöntä itsekästä ahnetta pyyteellistä alhaista paskaa. Aivan vitun totaalista roistomaista peruspaskaa. P-koreassa ihan tavanomaista ja niin näemmä suomessakin.


Näin tuollaisen jossakin vaiheessa jossain Guuglemäpsin siinä sivupalkissa ja pisti silmääni.
Tuo homppeli jne ystävälinen. .... kaikkea sitä.Melko hävytön linssilude tuo likka ^ on !! Houlii fak. "Ja tässä kuvassa mä oon sen Ukrainen pressan kaa...".Tällaista huoltovarmuus-pätevyyttähän tämä on tässä ollut ^. Tottavie.


^ Tässä esimerkki supertyperyydestä ja mega naurettavuudesta. Vittu että minä olen sitten kyllästynyt näkemään tätä naurettavaa ruskean neekeriAPINAN pedestalisointia ihmismaailmaan kuuluvaksi ja jumalauta valkoisten Sci-Fiin (!!) ja "sci-fi teknologiaan" ympättynä !! Vittu se on tismalleen sama kuin tuossa olisi hevonen kissa tai apina, mutta ne olisi sentään viihdyttäviä ja hauskoja sonnustaa ihmisten releisiin ja laittaa kaikenlaista teknologiaa niiden pinnalle mutta nekruun ? Se on vain tunkkaista.
Vitun 60-luvun naurettavat mulkut rotat.


^ Kuten näette, jos olet neekeri, se pistää sinut vain jääväämättä kirkumaan ja karjumaan ja olemaan jonkunlainen "itseäänilmaiseva muusikko". 


Vittu mitä rottia ! "Kannata" ??! Sitäkö teidän tekemänne kusipäisen muidenkiusan PITÄISI olla ja tehdä ??! "Kannattaa" ?!? VITTU mitä paskoja te kaikki olettekaan saatana ! Huh helvetti !!
Mitä jos menisitte vaikka ITSE sitten niihin legendaarisiin Oikeisiin Töihin tjn ?


Ei jumalauta ...ei ...eijeijeijeijeijeijeijeijeijeijeijei !! Ei. Ei tähän tiedä enää mitä sanoa, vain RÄJÄHDYS ilmaisisi tunteitani.
Jukolauta ja vittu parei olla laittelematta enää YHTÄÄN MITÄÄN vitun veroja !!! KAIKKI entisetkin tulisi poistaa.


Tällästä tää on, Ilmastonlämpiiminen™ jne.
Onkin ollut kyllä ihan vitun lämmin tässä taas...
HAhahahaAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA.


Ai ? Kappas... ei o totta ? No mutta ...jaa...no höh. Eihän tällaistakaan kukaan ole koettanut kolmea vuotta yhteen tuubiin toitottaa ? Että SE ON MYRKKYÄ IDIOOTIT !! ÄLKÄÄ OTTAKO SITÄ !!Haista koiranpaskatuubi viottu !! VITTU VITUN Guukle saatana, mitä absoluuttisia paskamyyriä !! ^
Tuo on siis juutuubin etusivulta mielestäni. Järkyttävää.
Ei tuota tarvi kai sen laajemmin kommentoida. huono merkki.Hyi vittu ja yök ^ !! *puklaus*. Kuvitelkaa olevanne niin oksettavia pinnallisia muovisia tyhjiä onttoja tyhmiä kuvottavia pikkusieluisia Normitollo kusipäitä että katsotte tuota ^ vitun paskapäätä alkoholistin satanistista ilkeää pikku vitun valehtelijan ilveilijän vallankiimaisen kiipijän näädän paskan Toteemia ja uskotte sen tuovan teille jonkinlaisen Pelastuksen tai Vapahduksen tjns... ai miin KUINKA vitun kusinen saatanan paskarotta ja ulapalla sitä täytyy olla että katsoo tuota ^ ärsyyntymättä ja abaut räkäisemättä ruutuun jolta tuon näet ??!!
Kuinka sieluton persoonaton aivokuollut hönö sitä TÄYTYY olla ??
"Jee hei, toi rutikuiva Amerikan hönömies allekirjottaa byrokraattisen sanelun byrokraateille ja täten Me Pelastumme ! jee !" ... vittu teidät tulisi viipymättä vain joko ampua tai teloittaa jollain paljon hirveämmällä tavalla. Ja sitten me muut joutuisimme siivoamaan teidän älykääpiöiden jälkiänne seuraavat ainakin 100 vuotta luultavasti.

Kiitti !Bakteereita ^. En yleensä laita mitään petrinmaljoja tai muuta biologiaanliittyvää Blogiin mutta tuo on niin kattava otos ja kuva että aattelin pistää. Harvoin näkee ihan noin montaa eri bakteerilajia yhdessä klimpissä.

(Huomatkaa miten ällöttävä ruma perkeleen pölkkypäinen PERKELE tuokin vitun"lakeijakin" on !! *p u i s t a t u s* hyi tsiisus VITTU !! hhyhyhyhyyäääk)


Peruskamaa.


..Pohjan Tähden Alla ?.. 
Ei eroa kauheasti Suomlantilasta.


^ Hienoa. Hyvä hyvä. Vasemmiston kato on kaunista katseltavaa.
Mutta sitten jää vielä oikeisto ja "keskus"..bakteerit. Eli se on vain yksi siivu saastan kakk(u)a(a) vähemmän.


No joo no, sinänsä olen tuon ^ tukena että koirat vituttaa aina välillä edelleenkin minua, mutten halua olla mikään mulkku ja toivoa mitään lisäveroja kenellekään joten ei. Mutta koirien sekä määrää että padestalisointia jos saisi vähemmäksi niin oisi hienoa.
Koskee kaikkea "länttä". (Mikä nätti suomlannin sanakin taas, länttä).


Tuon ^ vain noteerasin, ei minulla siitä kai ollut mitään sanottavaakaan. Kappas vain. Ja olisin vain ehkä sanonut että ilman  tuota ^ juttua tai otsikkoa  KUKAAN ei tietäisi. Tuskin tuollaisella sivulla on edes yhtä kävijää kahdessa vuodessa.
Ja itse asiassa nyt tätä kirjoittaessa vasta tajuankin että on siis olemassa jotain nimeltä edusmuulien sivut ??...hah.
(Käytän sanaa "hah" tässä samoin kuin anglosfääri käyttää kirjoitettuna sanaa "huh" eli eräänlainen henkäisy tai toteamus vain, ei liity nauruun).

^ Ainakin joku sanoi jotakin !
Mielenkiintoinen sitaatti ^. Kuvailee "illuminatin" siis toisinsanoen. Mutteihän sellaista o.Tässä kaikki osasta 1.

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti