lauantai 17. kesäkuuta 2023

Pahuuden Banaalius

On yksi yksinkertainen SYY  kaikkeen ihmis-apina-kunnan ...pahuuteen, ja kärsimykseen ja ongelmiin. Ja se ettei juuri kukaan näy ymmärtävän sitä.

Kytät on pahoja, asianajajat on pahoja, perintätoimiston KAIKKI "työn"tekijät on PAHOJA, vanginvartijat on PAHOJA, tuomarit on SUPERPAHOJA, ulosottolaitoksen JOKAINEN mulkkujäsen on PAHA, poliitikot on KAIKKI PAHOJA, parkkisakottajat on PAHOJA, sotilaat on kaikki pahoja jne jne jne jne, juopot on suurin osa TODELLA PAHOJA ja niiden ääliöt keharikakarat (jotka laitetaan samaan[!!] valtion aivopesulaan normaalien lasten kanssa) - samoin tietenkin katujätkät ja muut "hampparit". Nämä KAIKKI = PAHOJA.


Muttei KUKAAN näy ymmärtävän ja käsittävän asiaa, ja kaikesta vain mumisten vaietaan ja sitten ollaan olevinaan Yhtä Suurta Yhteistä Mieltä. Vittu haistakaa kaikki vittu vitun näädät ja kuolkaa tuhannesti, aamen.Teidän KAIKKIEN kaikki ongelmat ja maailmankuvanne ja minäkuvanne ja maailmasuhteenne vääristymä johtuu yhdestä yksinkertaisesta syystä; Unohduksen Hunnusta. Joka minulla on räikeästi vähempi kuin teillä ja ohuempi, minä en tänne inkarnoituessa UNOHTANUT kotia ja alkuperää eikä minun mieleni ole ikinä sumentunut siihen extenttiin kuin Teidän Muiden™, idioottien, jotka uskotte kuolemaan muttette "Iänkaikkiseen Elämään" - eli ainoaan mikä ON totta. TÄSTÄ VIRHEIDEN ÄIDISTÄ johtuu teidän KAIKKI muut virheenne ja erehdyksenne, koska te luulette KUOLEMAN olevan totta ja jokin vitun loppu jne. SE tekee teidät tyhmäksi ja hulluksi ja pelkuriksi ja pelkuria on pahojen helppo hallita.

Pahuus on hyvin triviaalia ja banaalia ja tarvitsee noin 98 %:sesti AINA    SINUA(!!)   OSALLISEKSI touhuihinsa menestyäkseen, ja koska te olette tyhmiä tietämättömiä aivopestyjä ehdollistettuja imbesillejä idiootteja ja kopion kopion tylsämielisiä lantapäisiä kopioita...ei se ole pahoille temppu eikä mikään. Te olette yhtäaikaa lampaita ja paimenkoiria. Absoluuttisen kamalaa ja halveksittavaa.

Kuvottavaa niin ettette kai itse käsitäkään.


Hei idiootti: SINÄ ITSE AUTAT PAHAA AIVAN KOKO AJAN !!! Aivan vitun tauotta !! Ja sitten te mulkut kusipäät idiootit ihmettelee kun maailma on ..tällainen kuin se on.

Jos lakkaisitte auttamasta pahaa niin hei.. be a lot cooler !

Maailma muuttuisi noin vartissa. Globaalisti. Paitsi tietysti neekerit. Ja kissat ja planktoni.

Mutta yrittäkää käsittää miten tavanomaista ja vähäeleistä ja yhdentekevän oloista pahuus oikeasti on, noin 99 % ajasta. Sitä kutsutaan pahuuden banaaliudeksi. Se EI OLE mitään teatraalista ja suureellista kuin aaaaani harvoin, se on vain tylsää taustahonotusta ja jatkuvaa "pientä kiusaa". Sitä se kaikki on, ja se yrittää 24/7/365 saada SINUT tekemään lähes kaikki ihan ITSE jotta SINÄ rakentaisit vankilasi ja loisit itsellesi laskuja ja niille korkoa jne ja sitten vielä kiittelisit tästä ja taputtaisit kuin koulutettu hylje, ja suurimmaksi osaksi tämä toteutuukin ihan fain.

Tämän takia mm inhoan ja vihaan ja halveksin Tavallisia™ yli kaiken ja muita typeriä lauma-sieluttomuuksia.

Ne varsinaiset Taustapirut, ne on sentään älykkäitä, joten niitä ei voi ihan yhtä paljoa inhota kuin teitä kaikkia vitun naurettavia pystyynkuolleita puisevia lantapäisiä vitun saatanan saastaisia perkeleen tihrusilmäisiä idiootteja vitun läskejä tolloja, jotka hädintuskin käsitätte omaa peilikuvaanne.

Haistakaa itsenne.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti