perjantai 9. kesäkuuta 2023

Oulun paskaväki

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dc8758b7-09af-4f1f-9077-0d83514d3692

Vittunoita saatanan juoppja  ! PerkeleEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!


Minä sitten jumalauta iiiIIINHOAn sitä vitun pohjasakan paskapussi roskaväkeä. VITTU ! Tehkää ny VITTU joku jotakin tälle asialle !!!


Wanhukset on ..miettineet kahdesti apteekkiinkin menoa, ja nämä finnuiitinmuulit ei saa muuta sanottua kuin että "..ei ole mikää peruste...".. siirtää paskasakkia pois ihmisten silmistä, mutta totta vitussa se on. Sehän on nimenomaan sitä. Me KAIKKI tiedämme omien maisemiemme ne viemärin lietemutantit ja me tiedämme myös että maailma olisi 50 % kauniimpi ja parempi HETI jos niitä ei olisi siinä örveltämässä ja kännäämässä ja kusemassa ja ihan vain olemassa vitun vastenmielisen rumiaja köyhiä kurjia paskalänttejä vailla mitään. MIKSI niiden täytyy AINA jumalauta, vittu AINA(!!),  änkeä kuten olen jo sanonut, kaikkialle keskustoihin ja mahdollisimman eteen ja keskelle ja näytille !?!? Vittu mikä VITTU siinä on !?!?!?

Niiden pitäisi olla jos ovat olemassa, jossain vitun juoppojen reservaatissa tai maan alla tai ihan kirjaimellisesti viemäriverkostossa tjns, missä törmäilisivät jatkuvasti poliitikoihin toki, mutta niiden pitäisi olla joka tapauksessa PIILOSSA !!  EI tietenkään, t i e t e n k ä ä n, näytillä tuossa kaikkien pakkonähtävänä.

Ja ne pilaa suomen maineen turistienkin silmissä ja alentaa kaikkien paikkojen arvoa ja puoleensavetävyyttä, mitä suomessa ei ole muutenkaan missään / millään, ja muuta vastaavaa. Mutta MITÄÄN RATKAISUA näihin paskaläjiin ei ikinä saada, muuta kuin huokailua ja muniinpuhaltelua kera toteamuksen "niinhän se on / näinhän se on" ja käsien avutonta levittelyä ja lisää huokauksia ja..mitä lie. Muttei MITÄÄN konkreettista, kuten esim moisen paskatahran poisjynssääminen taajaman miljööstä.

Sama juttu niiden katukakaroiden kohdalla, siinä niiden annetaan vain isotella ja parveilla vitun pikku paskaläjät - eikä kukaan "taksikuski" siivoa katuja. Ainakaan tällähetkellä.

-

Mutta että saivat sentään ihan penkit revittyä helvettii ! Hip hei, se on jo jumalauta jotain !! Palkitkaa itenne! Ottakaa vaikka viiko lomaa, "saikkua" tjns ja ihan rennosti. Lämmin pyyhe silmille ja kurkut, ja maithai tjns käteen ja biitsille...

ÄLLÖTTÄVÄÄ suomalaiset, TODELLA vitun vastenmielistä ja kamalaa ja inhottavaa ja etovaa jne. Ja HÄPEÄ!! Suuri suuri häpäisy Meille Kaikille. Moinen kusipussiporukka voisi niukinnaukin sopia vielä johonkin vitun bulgaarioihin tai luoja paratkoon, maapallon pyllynreikään, romaniaan tjns ... niihin rumiin saastaisiin vastenmielisiin alkeellisen alhaisiin likaviemäreihin ne sopisi. Muualla ne vain pilaavat kaiken niinkuin villit tyhmät eläimet päästetynä hienoilla illallisille.TÄMÄ on suomen yksi ehdottomasti SUURIMMISTA ONGELMISTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti