torstai 2. maaliskuuta 2023

pakanain vallasta

Miksi ja miten kyttien ja valtiolaisten jengiläisten yms pakanoiden mulkvistien satiaisten on onnistunut keplotella itsensä teidän kaikkien niin hyväksymiksi herroiksi ja rouviksi  ? MIKSI luontaisesti VAPAAT ihmiset globaalisti ovat antautuneet(!?) ventovieraiden komentelevien vitun mulkkujen valtaan ja käskyihin ?!


Paitsi luontaista tyhmyyttään pelokkuuttaan tietämättömyyttään ja laiskuuttaan ja älyllistä vetelyyttään  jne, mutta muutoin ?! Siihen vaikuttaa fundamenttina yksi ihmishistorian pahimmista ja huutavimmista VÄÄRYYKSISTÄ ja epätotuuksista eli VALHEISTA ja älykääpiöimäisyydeksikin älykääpiöimäinen väärinymmärrys ja myytti.

Siihen näet vaikuttaa alitajuisesti ja muutoinkin, psyko-emotionaalisesti jne SE että valtiolaiset mursumiehet on jo kauan sitten  onnistuneet kytkemään ja juottamaan ja sujauttamaan ja sulauttamaan teidän vähäpätöisen pienissä mielissänne yhteen seuraavat asiat...

- Yeshua

- Jumala

- "Taivas" ja tuonpuoleinen elämä

- Oikeus ja Totuus ja "Oikeamielisyys" jne

Ja sitten noiden ^^^ absoluuttinen VASTANAPA  eli...

- valtio

- kytät

- lait ja säännöt

- heidän mielensä mukainen käytös ja heidän tottelemisensa.


Tuo ^^ epäpyhä kokonaisuus suoraan helvetin viemäristä ja Beelsebubin perseestä on syy miksei ihmismassat ole VIELÄ repineet kyttiä kappaleiksi, koska ovat tietämättömän autuaan tyhmiä ja luulevat noiden yllämainittujen TÄYSIN vastanapaisten ja erilaisten asioiden esineiden ja olioiden  liittyvän jotenkin toisiinsa.


Kytät ja valtio ja lait yms on tikkusuoraa SOTAA ==> Jumalaa ja vapautta ja Yeshuaa VASTAAN. Ja SINUA ja MINUA(!) ja kaikkia kaikkialla.

Mutta kun se vaatisi... henkistä ja älyllistä EI-laiskuutta hyväksyä asia ja ymmärtää ja sisäistää se ja ehkä TEHDÄ sen pohjalta jotakin. Ai nou, ai nou.


Samoin ihmiset yhdistää tyhmässä laiskassa pienessä mielessään aina seuraavat asiat

- laki JA "järjestys"

- laki ja turvallisuus ja oikeamielisyys ja oikeudenmukaisuus jne

- ei kyttiä / lakeja = "Kaaos & Anarkia". ergo ==>

- Kaaos ja Anarkia = Paha / ei suositeltava / haluttava.


Ihmiset valitettavasti EIVÄT AJATTELE saati osaa vain TARKKAILLA asioita ja vetää niistä niitä ===> OIKEITA, EI siis vääriä, johtopäätöksiä. Tämän takia olemme edelleen samassa suossa kuin joku partainen juntti 10,000 vuotta sitten. Koska te kaikki olette pelkureita ääliöitä ja laimeita vitun puklauksia perkeleitä. Ja koska te himoitsette kai pillua ja territoriota yli KAIKEN muun....te olette aika ennustettavaa sakkia.

Minä pystyn HEEEEEEEEEEELPOSTI, aivan äimistyttävän triljoona prosenttisesti, ja TARKASTI, ennustamaan mm kissoja, koiria, neekereitä, ählämeitä, teitä, kyttiä, poliitikoita, kärpäsiä, käärmeitä, siilejä, ja ehkä jopa hirviä mutta niitä tunnen vähän vähemmän joten siitä en voi olla iiihan yhtä varma.

Mutta jos pitäisi vetää lonkalta jokin tarkin mahdollinen arvio ja kuvaus niin sanoisin että ne kai lähinnä ja suurimmaksi osaksi ==> löntystelee ja hölkkäilee pitkin metsiä ja teidän varsia ja jokivarsia etsien syötävää ja nussittavaa, nussii ja välillä vähän hyökkäilee jonkin kimppuun ja piileskelee karhuilta. Ei se kai se enempiä ole se niidenkään elo.

Eniwei, Etatsimi on sairaus josta ihmiskunta joskus tulee TOIVOTTAVASTI vielä paranemaan. Sanon minä. Mutta hyvin epävarmana ja epäuskoisena. Sillä ihmiset on enemmän SAATANASTA kuin "Jumalasta". Jota minä IIINNNHOAN sitäkin, minä inhoan niitä molempia kusipäitä, mutta kuitenkin.

Valtiolaiset on vain parhaassakin tapauksessa ===> toisia tavallisia ihmisiä ! Ei MITÄÄN sen enempää, mutta jotka ihan pokkana ja kuin ei mitään ottautuvat komentamaan kaikki muita ja mikä vielä pöyristyttävämpää.. RANKAISEMAAN niitä jotka EIVÄT tottele. 

Hei molopää: MIKSI minä "tottelisin" sinua !?!? Ventovierasta !?!  KUKA tai MIKÄ VITTU SINÄ LUULET OLEVASI !?!??!!? Se on tämän asian se lopunkaikkinen Summa Summarum.
Haistakaa vittu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti