tiistai 7. maaliskuuta 2023

Karanteenikiimaiset Kusipäät

 https://www.youtube.com/watch?v=KDpdbzsOShU&ab_channel=AnythingGoesEhkä hyvä bändin nimi ? En tiä. Mutta asiaan.


Siinä ^ taas yksi osoitus siitä miten alhaisia kusipäitä "poliitikot" on, ne on VAIN vallanhimoisia pikkumaisia pikkusieluisia paholaisen kätyri-kusipäitä ei sen enempää.

Harmi että niin suuri osa, idiootteja kaikki, uinuu edelleen näin perustasoisen asian suhteen ja tukee vitun kusipäät vieläpä noita nilkkejä. Kerta toisensa jälkeen. Eikä vain sitä, mutta niitä tismalleen saatana samoja(!) jotka ovat jo aiheuttaneet summa pahan ja oikein retostelevat ja kehuskelevat sillä ja vaativat vain lisää ja lisää ja LISÄÄ.

Ja SILTI te jotkut idiootit siellä jossain ...ette vain voi itsellenne mitään  ? tjns.. menette ja "äänestätte" samoja vitun vittupäitä paskanarttuja "edustamaan itseänne". VITTU te olette tyhmiä jumalauta SAATANA !!


Eniwei, kuten joku jossain ^ Paulin kommenteissa mielestäni sanoi, niiden hengityssuojainten ja mentaalisen epävakauden välillä on selkeä ja vahva positiivinen korrelaatio.

Eli suomeksi ==> naamaria pitävät ensi-sijassa hullut.

Ja MIKSI "poliitikot" tekevät moista ? Siksi että VOIVAT on lyhyin vastaus. Toinen voisi olla tekemisissä sen kanssa että jos muistatte niin tilanne on aikalailla vielä "päällä" tuossa 2019 ja valtionväet kautta maailman sai pakokauhun siitä kapitoolin näennäisvaltauksesta jne ym, joten ne käyttivät saatanan PIRUT tilaisuuden hyödyksi ihan ultra häikäilemättöminä kusirantuina ja saivat hoi polloin pelokkaat tuhnut takaisin saappaansa alle. Ainakin hetkeksi. Ja nyt ryssät syötti niiden lapaan omalta osaltaan ja tavallaan, sillä valtio saa nyt näyttäytyä taas jonain saatanan "pelastajana" ja "tukena" ja "turvana" ja mitä vielä, mitä näitä nyt on. Ryssälläkin on se se VALTIO joka sitä sotaa toki käy mutta älä suotta anna SEN häiritä hyvää Maailmankuvaa.


Eli MUISTAKAA että KAIKKI paskankin väärtit lääkärit ja lekurit ja kallonkutistajat kullinrutistajat ja kissanpaistajat ja psykiatrit halki koko hela maailman ON nyt TOISTUVASTI sanoneet kaikille halukkaille ja haluttomille valtion kuulapäille että tuo vitun "korona" EI OLE mikään merkittävä tauti tai vaarallinen, ja että naamareista EI OLE mitään vitun hyötyä ja millekään über-karanteenitoimille EI OLE oikeutusta saati sitten tarvetta.

MUISTAKAA tämä, painakaa ooiiiikein muistiinne.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti