maanantai 27. maaliskuuta 2023

Skotlanti SAI ...kupan

 HUOMAATTEKO mitään ? ....Jotain ?


Eli oikea vastaus on että: äijä ^ on abaut yhtä Skottilainen kuin minä ! Tai sinä tai kissa Borneon sademetsistä. Eli ei lainkaan, se on jumalauta vittu pesunkestävä perus viemäriÄHLÄMI !! Kuten kuvasta kirjaimellisesti ^ näkyyy.


Mutta hei, ottakaa ihan rennosti vain Rasistit™ ei se *piip*slam mitään Eurooppaa ole VALTAAMASSA tjms !! Tsshh ...hahaHA a hahaHAha..vainoharhaista lähinnä. Ja SalaliittoTeoriaa™  jne.


Skotlanti parka. Siellä se humza humisee ja sölköttää ja ählyilee. Ja nolaa ihan jo SIKSI että on "Skotlannin kasvot" ...Skotlannin.

Näin TODELLISUUDESSA, ei median ja juutalaisten ja muiden vasemmiston paskalaisten sosiopaattisessa neuroottisessa valhemaailmassa ja epätodellisuudessa. Siellä tuo on varmaankin kuin o-nekru itse, lähes jumala, ja "salskea nuori värillinen mies joka kaikista esteistä huolimatta, ja Rasismista™, on urheasti käyttänyt hänelle tarjoutuneet tilaisuudet asianmukaisesti hyväkseen ja täten noussut omalla ahkeruudellaan ja uraauurtavalla työllään ansaitsemaansa merkittävään yhteiskunnalliseen asemaan" tai jotain muuta sellaista paskaa. Jota nämä median pikakirjoittajat sieluttomuudet suoltavat, tai ehkä ne käyttää niitä tekoälyjä laatimaan nuo puklauksensa jo nykyään. Tuon laadin minä tässä ja nyt esimerkiksi mutta tuon voi kopioida-liittää missä vain mihin vain koska vain, tuo on Borgien kieltä. Kopiokieltä, vailla sielua totuutta saati sisältöä.

Orjien aivopesukauraa.


Eniwei, lopuksi sanon vielä että sana "sai" -eli "Skotlanti SAI"- tässä asiayhteydessä tarkoittaa saamisen samaa merkitystä kuin "hän SAI lepran" tai "hän SAI koleran" tai "hän SAI luodista" tjns, eli ei MITÄÄN hyvää.


Kiitti.
.."hän SAI valtavan suuren sähkölaskun"...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti