torstai 23. maaliskuuta 2023

Vedenlaskijaääliö

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fe05f94d-d1dd-4e26-b06f-b94dd1aa394c

Jukolauta ja vittu !!

VITTU mikä ääliö saatana, tuollaisille kusirotille on toivottavasti oikein oma paikkansa Helvetissä. Mistä noita vitun viiripäitä oikein jumalauta riittää ?!?!

Kuvitelkaa miten paljon maailma ja kaikki paranisi jos JOKAINEN noista ja KAIKKI niistä saataisiin pois pelistä ja tekemästä kiusaansa ! Miten pientä ja outoa ja tarkkaanrajattua se sitten onkin. Mutta että kaiken vitun laisia sitä onkin.


Mikä idea voi olla juoksuttaa ihan pokkana puhdasta vettä hukkaan ??! Ja jumalauta vielä lämmintä. Ei saatana mikä mulkku. SIINÄ on Yhteisresurssin™ haaskaaja par eccellance. Ja kuten aina, kehtaa vielä sölköttää asiaa parhain päin, "enhän minä"... "minähän vain".. "tällaistahan tämä!".. jne jne ad nauseam.

Valitettavasti hullut on vähemmän hullujen kanssa sekaisin, kaikkialla, kaikki kaikkien seassa. Ja kaikkea pientä kiusaa päästään aina tekemään, ja sitten joku poliitikon mulkku keksii jonkin megaärsyttävän ja tungettelevan kontrollimetodin Meille Kaikille™ noiden muutamien käpyaivojen mielipuolten takia.


Kiitti vitusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti