maanantai 27. maaliskuuta 2023

kytänpaskat vs vapaus (suomlannissa EI OLE sananvapautta)

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/69ac1fd8-cfcd-4739-b38c-354a3da5d021

H Ä V  E T K Ä Ä !! Ja haistaka vittu VITUN kusipäät siat saatana.


Vittu mikä perus sosialisti-pohjoiskorea suomi edelleenkin on. Saatanan fintiaanit.


Ensinäkin VITUN kyttä, teillä EI OLE MITÄÄN "velvollisuuksia" ne on KAIKKI kuten kaikki muukin, ihmisapinoiden itse keksimiä ja toinen toisilleen langettamia -kuin kirouksia- ja toisekseen se mitä teette on VAIN kiusaa ja toisten luvatonta kontrollia ja tukehdutusta, se on ELÄMÄN ja olemassaolon itsensä estämistä hidastamista ja patoamista,  ei mitään muuta.

Ja mikä vittu on "kunnianloukkaus" !??! Vitun kusipäät paskamadot !!! Ei OLE mitään kunniaa mitä "loukata" ja eritoten niillä joiden "kunniaa" yleensä "loukataan". 


Sitä loukataan vitun mulkut aika helvetin hyvästä syystä.


Hyi helvetti että ottaa sielusta joka kerta kun tätä infantilisoivaa kontrolloivaa typerää jurakautista jurttajunttien ahdasmielistä pikkusieluista kontrollipaskaa joutuu näkemään missään muodossa. Ja kuten kaikki PAHAT AINA ==> kyttä KEHUU itseään omasta kusipäisestä pahuudestaan, koska kytät ovat yksinkertaisesti ilmaistuna tyhmän lisäksi; mielisairaita.

Tämä on vain fakta muttette te sitä usko, te TIEDÄTTE jo paremmin, te tiedätte toisin. TE olette oikeassa.

Mutta sillävälin TODELLISUUDESSA: kytät on uskomattoman tyhmiä jäykkäniskaisia kusipäisiä verta 24/7/365 nenästään ja perseestään kerjääviä naurettavai kusipäisiä idiootteja hönöjä vitun vinksahtaneita aivottomia ämmiä, ei mitään muuta. 

Kytät kuuluu kaikki vankilaan kuten olen johdonmukaisesti sanonut ja tulen anomaan ja toteuttamaan sen HETI kun mahdollista. Toinen vaihtoehto voisi olla hauta, mutta se on liian helppo ja ei nöyryyttävä kohtalo. Kyttien on MAKSETTAVA, kuten KAIKKIEN pahuuden imperiumin jäsente.


Minä tiedän ! Minä tiedän, ai nou ai nou, ota vaan ihan iisisti kuka tätä lukeekin, sinä olet vain tyhmä ja eräänlaisessa paniikissa, se kuuluu tietämättömyyteen. Olet vain hyvin sellainen.. tietoisuudeltasi matalataajuinen jos ilmaistaan asia näin nätisti.

Minä en ole kyseisellä taajuudella.


Tämä kaikki on hyvin henkistä, hyvin syvällistä, hyvin välitöntä, hyvin yksinkeratista, hyvin akuuttia ja todella todellista ja verevää mutta te elätte kuin undulaatit valveunessa, minä koetan ravistella teitä kaikkia hereille mutta teidän jästipäisyytenne vetää vertoja jopa MINUN kärsivällisyydelleni ja kyvylleni opettaa madoilla matematiikkaa - kissoille tietoisuutta, ja zombeille sielua. Se on TODELLA todella turhauttavaa ja vaikeaa, sanoisin että täydelisen mahdotonta. Ja olisin oikeassa. Ja tiedän osin kokemuksesta.


Mutta eniwei, kytän kusirotta, todellisuus ei tunne MITÄÄN nimeltä v___puhe enkä minä enkä minä ole IKINÄ sellaista minkäänlaiseksi ongelmaksi hyväksynyt tai todennut tai kokenut eikä ole 99,9 % "Kansasta™"kaan. Eikä KUKAAN ole koskaan, KOSKAAN ,hyväksynyt YHTÄKÄÄN   TEIDÄN laeistanne, ja SILTI te katsotte että meidän KAIKKIEN muiden täytyy vain kiltin kuuliaisesti totella teitä kehdosta hautaan. Selittäkää minulle minkä tämä teistä tekee omasta mielestänne. Minä ihan kuuntelen.


Kommunistien käsitteet ja manipulointi ja New Speak  EIVÄT kuulu suomeen tai todellisuuteen tai mihinkään muuallekaan, ja niiden pohjalta EI viedä yhtään KETÄÄN mihinkään "linnaan" - paina saatanan takapajuinen junttiämmä jästipää jortikka jäykkäniska se siihen vitun ylimielisen hönödorkan MEGApaskapäähäsi saatana.


KAIKKI KYTÄT TULISI TAPPAA TAI VANGITA.


Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti