torstai 16. maaliskuuta 2023

ryssäin oikea olemus

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/35bce9b3-efb9-4cda-b004-35d5f4b98e3e


Kaikille typeryksille ^. Siinä on sitä mitä ryssä ON ja on aina ollut ja tulee olemaan vielä liian pitkään. Lapsellinen pyyteellinen itsekäs julma ja ilkeä, aggressiivinen kyvytön lauma imbesillejä idiootteja joilla ei ole mitään lahjoja tai annettavaa ja parempaakaan tekemistä sen johdosta kuin yökkäillä(sic!) naapuriensa kimppuun ja kiusata ja terrorisoida muita ja kännätä jne.

Kuvottava ja kamala ja tunkkainen paskaläpi.


Mutta hyvää on se että koko muu maailma on nyt herännyt VIIIHDOIN näkemään tämän ja kaikki ja kissansa inhoaa ryssiä ja samalla oikeat Eurooppalaisetkin alkaa jo snaijata vähän jotakin, kirous alkaa haihtua ? Tajunnat sääätyä edes takaisin entisille kohdilleen ja ehkä Eurooppa voisi järkiintyä muutenkin. Toivotaan todella ja totisesti.

Rajamuuri tai aitakin on jo TODELLA hyvä ja suotava juttu, sitä olen AINA kaivannut, vielä parempi olisi jos suomalia saisi takaisin ryssien anastamat valtavat alueet, saaret ja kaikki. Ja ne siivottaisiin kaikesta ryssänsaastasta ja annettaisiin vaikkapa.. minun käyttööni / kontroliini. Esim Karjalasta tulisi suomen absoluuttinen superkeskus jos niin kävisi. Muttei niin käy. Mutta voi niin toivoa käyvän.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti