maanantai 13. maaliskuuta 2023

Maahanmuutosta™

Mitä hyötyä siitä ensinkin on ?!

Toisekseen MIKSI ja KOSKA siitä tuli sitä mitä se ON eli muotia ?

Miksi kaikki idiootit on inttäneet sittemmin kun muuntuivat Suvaitsevaisiksi™ noin 2007-9 kieppeillä, että se on vaaan niinq ihan paras ja tällee ! tiätsä ? ex sä siis tyylii ees tiiä tai jotais ?

Miksi KAIKKI vitun hiiva-aivoiset laiskanpulskeat kuvottavat kusipäiset typerät vitun pikkuvitut Anna Abreusta mihin lie vitun julkiseen variksepelättimeen ja emättimeen ovat siinä 100 % mukana ja kiljuvat sen puolesta kuin kiihkomielisimmät kommarit ja natsit ja fasistit eli vasemmisto oman hulluutensa puolesta ?! MIKSI se mätä täytyy AINA saada KAIKKIALLA ja JOKA tapauksessa kaikkien meidän muiden(kin) ylle ja päälle ja sekaan ja silmille levitettyä ? Ja MIKSI SILLÄ ON NIIN HELVETIN KIIRE ?!

Ai miin mikä kiire tässä on, täyttää Suomi neekerillä ? Eiköhän niitä tihkuisi tasaisena paskavanana ja virtana muutenkin, ilman teidän molopäiden minkäänlaista "eforttia" eli vaivannäköä tms. Ja sillävälin uskoisin että mannet voi kyllä tuurata ihan hyvin tuossa katutasolla ja hoitaa koijaamiset ja ryöstöt ja monet pahoinpitelytkin, jopa puukotukset yms.

Eikö ole ihmiset hämmästyttävän metkaa että AINA ja HETI kun jossain tuolla suuressa maailmassa keksitään joku tappavan imbesilli "aatesuuntaus" ja ideologia tjns niin..bäng; hetki vain ja se on ja vaikuttaa jo täälläkin !? Eikö tämä ole hämmästyttävää ? Etenkin kun suomalaiset on niin Sisukkaita™ ja niin käsittämättömän Mysteerisiä ja Omaperäisiä™ yms ? Selittämättömiä lähes.


Mutta siihen ei ole vielä kukaan kyennyt vastaamaan että: MITÄ helvettiä suomalaiset / suomi HYÖTYY maahan änkevistä neekereistä sompuista ja ählyistä yms loisista komentelijoista. Meillä ON JO valitettavasti byrokraatit ym, suomaliassa ei tarvita yhtäkään rottaa enää lisää. Seinät ja lattiat natisee jo liitoksistaan ja ikkunatkin pullistelee ulospäin tämän kaiken Maahanhaalitun Väestön kanssa. Ja sitäkään ei ole kertaakaan sanottu missään että millä ja miten ja koska ne aiotaan muodin mentyä ja villityksen lässähdettyä viedä ja karkottaa ja heittää pois ja ulos ! Ulostaa.

Koska me saisimme oman miljöömme siis takaisin ? Onks tässä joku tietty aika ? poliitikot (pienellä) hoi ?! Mikä siinä maksaa ?! Pitäisikö Kansalaisten™ hoitaa tämäkin ? Onko teillä tarpeeksi pullaa ? Korvapuusteja ? Kaikkea hyvää ?


Kiva !

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti