keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

Adidas blm & Kulttuurisota™

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5ce7d568-e950-4c4d-8f45-12063e0b1046


Ah-haa !! I see. Katsos vain, ja niin aina.

Tuossa ^ paitsi tottakai on sangen selkeä mahdollisuus sekoittaa nuo 2 logoa mutta neuvo teille tai meille. Teillä tarkoitan teitä minua tavallisempia ja maltillisempia mänttejä ja kaikkia "oikeistolaisia" hönöjä mänttejä tolloja. Eli yksi METODI joka teidän kannatatisi ja meidän, kopioida HETI ja samantien on juuri tuo ^ eli vasurit ja muut retkut ja jutkut tekevät aina siitä, ennenpitkää, siitä ajamastaan idolatrian muodosta ja "ideologiastaan" ja sen viikon vakaumuksestaan™... Kapitalistisen Tavaramerkin

Eli itsensä   


Sitä kautta saa "Asiaansa" kaikkien nähtäville ja siitä PUHETTA ja keskustelua ja diskuteerausta ja mitä aikaiseksi ja täten näkyvyyttä ja kuuluvuutta ja ympättyä sen ja sisältöntä ylipäätään ===> ihmis-apinakunnan tajuntaan ! Ja SYVÄLLE ! Juntattua oikein. Ja mikä parasta, kai, vieläpä tuloja ! Ihan selvää hynää.


Tämä on metodi joka on aivan PAKKO kopioida ihan tikkusuoraan ja an sich. Ei muuta kuin tekemään !


Vasemmiston onneksi oikeisto koostuu naurettavista hämmentyneistä idiooteista tolloista ja myötähävettävistä pelleistä ja mitäänsanomattomista yhdentekevistä pöllämystyneistä nahjuksista eikä oikeistolla ole koskaan havaittu minkäänlaista alkeellisintakaan kykyä oppia. Mistään, mitään. Merenpohjalla elää silmättömiä selkäruodottomia mysteerisiä muinaisia matoja, rihmoineen helttoineen, joilla on räikeästi pätevämpi ja skarpimpi kyky ja halu oppia ja muuttua ja ymmärtää ja kasvaa kuin koko pintamaailman kaksijalkaisilla imbesilliapinoilla joita "oikeistoksi" kutsutaan.


Mutta hei, tässä OLISI yksi loistava metodi ja oppitunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti