perjantai 10. maaliskuuta 2023

Paskapää

 Uutiset


           Paskaa löydetty suomalaispoliitikon päästä ! 

MmmMmm´öhööö !

                                 

Suomalainen kusipää ja elitisminedustaja ja ruma mulkku ja suomen kommunistipuolueen jääräpäinen lihava jäsen Anaali Rinne on tutkijoiden mielenkiinnon kohteena ja ollut jo noin viikon sillä tutkijat havaitsivat hänen kallossaan, keskellä, paitsi odottamattoman paljon tyhjää tilaa mutta myös mysteerisen tumman massan. Joka siis tutkimuksissa myöhemmin osoittautui ulosteeksi,  ja osin kivettyneeksi. "Möm..jaaha.. emmää tällästä tiä.. kuule.." hän kommentoi tuoreeltaan haastattelussamme löydöstä.

Löytö siis tehtiin viimeviikon Tiistaina kun hän oli palaamassa Thaihieronnasta ja kulkiessaan Helsinkin-Vantaalla skannerin läpi. Skanneria käyttävä vitun jäykkä homo oli huomannut omituisen poikkeaman, joka on tyypillistä mm venäläisille ja kytille yms, mutta tässä tapauksessa havainto oli poikkeuksellisen selkeä ja iso - "juu oli se kyllä.... kyllä se oli... aika juttu" hän sanoo, yhä suht pöllämystyneenä näkemästään ja kokemastaan. "On sitä kaikenlaista matkustajaa ja mulkkua ja nilkkiä tullut nähtyä muttei juuri tällaista" hän lisää, hörpätessään samalla hieman vahviketta.

Itse Anaali on ollut sekalaisissa tutkimuksissa siitä lähtien, ja samalla myös kiertueella Kansan Rahvaan™ seassa, "Moon Ruma ja Puhun Häikäilemättä Paskaa!™"  niminen kiertue siis on kyseessä joka starttasi noin kuukausi sitten Utsjoelta ja kiertää koko suomen ja kaikki sen paikat ja sijainnit. Myös hylätyt bensa-asemat ja ryteikössä kusenpolttamana venailevat navetat ym pienemmän puiset hökkelit.

"Mä en tiijjä mitäääÄN ..mä haluun vai khakhakhaKAARJUAA !" sanoo itse Anaali jokseenkin panikoituneen ja järkyttyneen oloisena kun häneltä kysymme tilastaan ja miten hän on ottanut tämän tiedon itse vastaan, hän myös silmin nähden hikoilee suunnattomasti joka aivan yhtä suunnattomasti lisää hänen jo luonnostaankin niin suunnatonta ja aivan välitöntä vastenmielisyyttään.

Ja mitä tulee itse paskaan tai "ulosteeseen" kuten ulisevat hönönynnyt kukkahatut skeidan ilmaisevat, on sitä saamiemme tietojen mukaan noin "kauhallinen", ja oletamme että kyseessä on ihan perus soppa / puurokauha (jollaisia saa suomesta, ei luvanvaraisia, lähes kaikkialta +ALV) ja kyseinen paskaklimppi on siis täysin irrallinen ja hölskyy kuin tennispallo pesukoneessa aina Anaalin käännellessä lihavaa  rumaa "paskapäätään" tai liikkuessaan muutoin, joka on todella harvinaista ja yleensä sisältää vain käden heiluttelua kyynerpäästä sormiin   välillä. Esimerkkinä hänen nähtiin ei niin kauan sitten tilaavan  "yks kahvi" jolloin hän silminnäkijäin mukaan "ihan itse ja tietoisesti ja omin voimin ja kuin omasta vapaasta tahdostaan" liikutti oikean kätensä kyynärvartta ja kämmentä. Ja siis kailotti että "yks kahvi" edusmulkkujen omassa pikku kahvilassa.

*

Mutta täysin yllättäen tilanne ei kuitenkaan tullut sillä tätä on osattu ainakin jossain mitassa jopa jo epäillä, ja ei vain Anaalilla mutta lähes kaikilla(!) suomen "eduskuntapäättäjillä" ja poliiseilla ja virkabyrokraateilla. Tilanne onkin todella kimurantti ja hämmentävä sillä se uhmaa kaikkia tunnettuja teorioita ja malleja ja kaavoja. Eduskuntakinteen onkin esitetty jo asennettavaksi oville Pääpaskantunnistimet joilla kyseinen asiantila voidaan havaita ja asiaan puuttua mahdollisimman  varhaisessa vaiheessa.

Ja tämä onkin ehdottoman hyvä ja kannatettava asia, jota soisimmekin koko Kansan™ tukevan.

Lisää tietoa kun lisää tietoa on saatavilla.


- Klaus Jokikunnas

Suomen Pravda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti