keskiviikko 15. maaliskuuta 2023

2 Uutista ja 1 juttu

 1. Saksa


https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a1529c5c-db5c-47c1-ab79-bf03cdbbcdfc


Minä alan todella kyllästyä koko vitun Saksaan. Saatanan naurettavat vitun pellet ja munattomat ääliöt vitun hiiret. Vittu KETÄÄN EI KIINOSTA mikään "apua Aadolf Fyyrer Hitler!!" sitä ja tätä, vittu .. mitä tähän äkkiä edes sanoa. Menkää itseenne ja löytäkä se OIKEA todellinen Saksalainen itsenne uudelleen, ei tuollaista muniinpuhaltelua ja menneisyyden naurettavaa vitun vatvomista ja yleistä ämmämäisyyttä jaksa jumalauta kukaan kattella. Vittu JOTAIN saatanan YTYÄ Saksa !!!

Ja noin siinä käy kun kommarit ryöstää tuhoaa ja alistaa ja raiskaa ja häväisee ja häpäisee ja nolaa ja aivopesee ja indoktrinoi ja valtaa kokonaisen maan ja kansan ja tätä on jatkunut yhtejaksoisesti 1945 vuodesta asti. Saksasta alkaa olla enää pelkät jonkunlaiset raamit / perustukset jäljellä, ja niilläkin kekkaloi ja ilakoi ja riekkuu neekerit yms äbäläwäbälä älykääpiöapinat. Aboluuttisen kuvottavaa ja järkyttävää.

Ja siinä ^ myöntävät että "byrokratia hidastaa ja estää ja pilaa..".. jne jne. Jees, näin se on, aina ja kaikialla. Mutta hei "me tarvitaan byrokratiaa".

2. EU


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d021201c-4f17-4f3b-8de1-a80fe28f58fb


EU se vain "jysäyttää" ja "suomelle" jne.. jumalauta SAATANAN VITUN HIIRET PERKELE   LAKATKAA VITTU TOTTELEMASTA VENTOVIERAITA KOMENTELEVIA VITUN  B Y R O K R A A T T E J A !!!! Vitun myötähävettävät ja meidät kaikki nolaavat vitun munattomat pellet saatana."Niimmutta kun eeuu ehdottaa!"... mitä VITTUA SITTEN !??! Herran perkele saatanan avuttomat kädettömät  vitun rääpäleet ?!?!? Vittu minua kiinnosta MITÄ eeuu vaatii, minä en ole kiinnostunut tottelemaan, yhtään ketään ja koskaan. Mutta koska teissä on se valuvika että teillä EI OLE tätä Thumosta niin te vain katsotte että on ok pakotella kaikki muutkin vääntymään muiden tahtoon kun kerran itse on täysin aivoton tollo ja toivoton vitun jurakauden tyhmä tahvo ja kumiselkärankainen paskahousu. Vittu PAINUKAA VITTUUN  saatanan "poliitikot" - vitun loiset.


ÄLKÄÄ KUKAAN TOTELKO ^.


3. Kaunis talo / rakennus

Linkki <==


Siinä on ulkoanähtynä ainakin sangen komea ja kaunis muinaissuomalainen rakennus. Katsokaa siinä ympärillä mitä korbusiaanista vitun läskipäistä järkyttävää tunkkaista rumaa mitätöntä vitun mätää !! KUVOTTAVAA !!! Mutta juuri sitä se saatanan sittiäinen halusikin, vitun kuvottava pikku vasemmisolaiskusipää, se HALUSI tuhota arkkitehtuurin ja kauneuden ja ihmisten elämän ja sisällön koska oli itse vain ruma kurja lahjaton typerä koiranpaskasta siinnyt kommari.

Yksi maailman pahimmista tihulaisista ihmisapinain tympäisevän pakanassa ja alkeellisessa ja pahassa Historiassa. Se paskaläjä pitäisi kuten olen usein sanonut, tappaa joka pvä uudestaan ja kaivaa haudastaan ja sen jäänteisiin kusta ja oksentaa ja paskantaa ja hakata sitä myrkytetyillä kirveillä alati vain pienemmiksi murusiksi ja lopulta sytyttää koko saatanan saasta tuleen ja ..en tiä.. jotenkin säteilyllä tjn hävittää. Vitun moraaliton mato.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti