torstai 23. maaliskuuta 2023

nekrun apinanpaska vs valkea perhe

 https://www.youtube.com/watch?v=6VTWnYOqICk&ab_channel=PaulJosephWatson


Saatanan vitun neekeri perkele, mutta hei tuollaisia ne on. Nekrut on nekruja paitsi vasemmiston kuvitelmissa valheissa ja mediassa / tv:ssä / elokuvissa. Mutta TODELLISUUDESSA tuollaisia, ja paljon paljon pahempia.

Ehkä pahinta on nuo täysin kajahtaneet idiootit imbessilli valkoiset vitun vekrut jotka tuossa sölkötti kuinka U.K on "liian valkoinen".

Kai tämä alkaa olla jo teille kaikille aika selvää mitä on tuleva ? Mihin asiat menee ja on menevä ja mitä on tehtävä. Hei, tällaista täällä on, eläinten planeetalla.

En minkään HALUAISI mitään ________________ mutta todellisuus vain on absoluuttisen super jääräpäisesti sitä vastaan.


Suomeen ei ainakaan saa I K I N Ä !! ei KOSKAAN IKINÄ syntyä YHTÄKÄÄN mitään tuollaista neekerinpaisetta tms, ja meillä ON JO (!!) nekruja koska nuo 24/7/365 turpaansakerjäävät rähjälistövasurit rotanpaskat perkeleet on niitä tänne ihan TAHALLAAN ja suunnitelmallisesti tuoneet. Sillekin on ennenpitkää tehtävä jotakin.

*


Ja täytyy lähes ihailla miten rauhaisasti nuo valkoiset tuossa oli, minä olisin saattanut jo käydä nekrun päälle, ja SANOA että "pidä VITUN NEKRU VITTU SE SAATANAN AIVOTTOMAN APINAN PERSLÄPESI KIINNI SAATANA!!" vitun tunkkainen villi-imbessilli. Täytyy tällaiseen varautua jos liikkuu Tsadin suunnilla, kiitti vain "Monikultturistit" yms "Suvaitsevaiset™" vitun kusiruutat paskahousut ääliöt.

Teidänkin aikanne tulee vielä.


Mutta hei, ainakin ryssää ollaan VIIIIIIIIHDOIN poistamassa ihmismaailmasta kuten olisi pitänyt tehdä jo 1700-luvulla VIIMEISTÄÄN, ja sitä kautta poistuu PAAAAAAAAAAAAAAAAALJON mätää maailmasta ja kommunisteilta tuki ja turva ja se pääpahisten "ajatushautomo" mistä tätäkin kaikkea primitiivistä mätää on tietoisen tahallisesti juonien levitetty meidän päällemme täällä "lännessä" ja tuolla oikeassa lännessä. Tehkää KAIKKI kaikkenne KAIKEN tämän ehkäisemiseksi kaikkialla ja koko ajan. Täytyy taas kerran sanoa että ottakaa mallia Japanilaisista, niille ei tulisi pieneen mieleenkään päästää Japaniin jotain vitun mölyapinoita Historian liekehtivästä roskakorista saati sitten sietää niiltä sitä kaikkea tyhmää pahaa äbäläwäbälä päänaukomista ja pahuutta jatkuvalla syötöllä. Japsit TAPPAISI ne ennenpitkää. Korealaiset tappaisi ne luultavasti jo rajalle tai lentokentälle tai viemärin suuaukolle, mistä ikinä nekruapinat sitten yrittäisikin änkeä Koreaan.

Jos olisi jotain "KattoKorealaisia" vastaavaa suomessa niin hei; tänne ei niin kauheasti kukaan edes haluaisi änkeä.

Mutta miksei KAIKKI ja tätinsä änkeis, saatanan ählynpunkerot, tänne kun täällä vain kiitellään ja kumarrellaan ja mairitellaan ja kestitään ja paijataan ja Suvaitaan™ ja ymmärretään ja rahoitetaan ja mitä VITTUA lie VITTU !! Jumalauta että menee hermo jo tätä kirjoittaessa saatana. VITUN VITUN VITUN poliitikon kusipäät vätykset saatana ! VITTU MINKÄ OLETTE TEHNEET !!H Ä V E T K Ä Ä !!!Ja hei KAIKKI ===> mahtaa vasureita NAURATTAA !!!! Minäkin nauraisin, niin naurettavan pelokkaita nynnyjä tyhmiä typeriä vitun hönöjä te olette, jotka sääntöjä ja tätejä noudatatte ettekä edes kutsu neekeriä neekeriksi


Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti