lauantai 4. maaliskuuta 2023

"Majakka" pilvenpiirtäjän miniatyyri

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d3de83e1-8369-4e96-a1f4-2da12ec05bbf


Onhan tuo sinänsä ihan hieno ja khuulia että sitä koetetaan edes jotain Tokiota tuoda suomlantiinkin mutta eikö sitä voisi ihan oikeasti tehdä kunnolla !?!? MIKSI nämä kaikki hutiloidaan ja vedetään lonkalta ja vasemmalla kädellä nykyään ? Ja kaiketi niillä viro ja puola ja luoja ties millä -laisilla tekijöillä.

Eikö MITÄÄN voi tehdä enää kunnolla ja idealla että se kestäisi AINAKIN 200 vuotta ja tyylillä ja taidolla ?!? Oikeasti KESKITTYÄ asiaan ? Eikä vain pystytellä milloin mitäkin vitun laatikoita jotta maahan voidaan sitten taas ottaa nekruja savannilta ja viidakon mudasta ja ählyjä ja somppuja kälätteleen ja kulkeen hameessaan vitun viemärirotat tuossa ympäriinsä ja julistelemassa kuinka he kuuluvat tänne ja ovat Suomalaisia™ jne.


Vitun mulkut saatana.


Ehkä jos maksaisitte niille kunnollisille tekijöille ja jos suunnittelisitte huolellisemmin ja POLTTAISITTE kaiken mikä tulee "korbusta" ?!?! Olisiko siinä ihan ne alkeet ?


Ehkä jos menisitte tästäkin asiasta vitun byrokraatit rotat kauas ja antaisitte niiden tehdä jotka osaa ja jotka rakastaa rakennella ja joilla on kokemusta ja joku vitun LAADUNTAJU ?!?


Tässä on jotain ihan peruskauraa mietittäväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti