torstai 9. maaliskuuta 2023

Perus Paskarotta

 https://www.youtube.com/watch?v=Wj7KB5WLJJY&ab_channel=PaulJosephWatsonKyseinen roskaläjä tuossa  ^ on totaalinen persläpi ja absoluuttinen vitun naurettava hysteerinen tussu. Kuten KAIKKI vasemmistolaiset / kommarit aina on.  En ymmärrä MIKSI niitä on siedetty näin vitun kauan, ainakin sittemmin 1930-luvun ja Saksasta sekin mätä nykymuodossaan käsittämätöntä kyllä sai alkunsa. Nyt se saa saada KAIKKIALLA loppunsa.


Mutta ihan perus shamppanjasosialisti on tuokin kurja kusinen paskaläjä, absoluuttinen vitun mulkku. Ylimielinen vitun nilviäinen, mutta näin siinä käy kun tuo saatanan kusipäinen Sukupolvi™ pääsee valtaan. Kun vasemmistokommarit saa ruorista kiinni nin sanoo sen kai hyttysenkin järki että se on menoa sitten, sinne kuumaan maahan.


Käykkäämme kaikilla tavoilla ja kaikista suunnista ja kaikilta laidoilta heltymättä päälle, loputon sota ja armoton ja taipumaton. Raudanlujalla tahdolla tuota kusipäiden valtavaa mutta silti vähemmistö -laumaa vastaan.


ÄLKÄÄ taipuko tai antako periksi tai jumalauta nolatko itseänne ja pelätkö ! Hahaha vitun tuhnut saatana.

Jos minä olisin tv-haastattelussa, jollaista usein ajattelen ja mitä sanoisin, ottaisin oikein asiakseni käyttää esim sanaa neekeri niin usein kuin mitenkään järjellisesti mahdollista, ja kutsuisin katuvasureita kummajaisia roskaläjiä nimenomaan pahuuden pahansuoviksi mutanteiksi jne. Suosittelen teillekin samaa TARKKAA ja täsmällistä ja rehellistä kielenkäyttöä. Totuus on suurempi ja merkittävämpi kuin kenenkään vitun ura tjms. Ja kun lakkaatte pelkäämästä ja varomasta ==> vasurien kuristusote ja valta haihtuu.


Sama koskisi myös kyttiä ja valtiota ja armeijoita, "omaa" ja vierasta, mutta tiedän tiedän tiedän, rauhoittukaa, se on jo aika tall order teiltä ja yht´äkkiä.


Mennään askel kerrallaan lapset.


Tulkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti