keskiviikko 22. maaliskuuta 2023

Tärkein Kaikista Kysymyksistä

Tätä olen aina halunnut Teiltä Kaikilta™ kysyä ja tätä olen aina ihmetellyt ja tämä koskee erityisesti kaikkia pakanallisia primitiiviyhteisöjä ateisti-materialisti-kommari perseläpiä konformismin ja keskinkertaisen tunkkaisen hymistelyn ja tyhmyyden ja tunkkaisuuden ja tukehduttavuuden ankeita tyyssijoja kuten suomea ja p-koreaa ja kiinaa ja japania jne. Ja kirjoitin pienellä nuo ihan loukatakseni.

Eli haluaisin tietää MIKSI te vaikutatte kaikki ja koiranne näkevän elämän ja ihmisolemassaolon niin että se on jotain Normaalia ja automaattista ja ihan itsestäänselvää että valtio saa omistaa ja omistaakin meidät kaikki ja kokonaan ?! Miksi te luulette sen olevan jotakin HYVÄÄ että meidät omitaan synnyttyämme tänne Unholaan, jonkun valtaan ja muiden komentelun mahdollisuuksia ahmivan järjestön alamaisiksi ja karjaksi ?

Mistä tulee teidän vääristynyt käsityksenne elämästä ?? Että sille ei pitäisi tehdä mitään että meitä ventovieraat komentelee ja "verottaa" ja kaikkeen mahdolliseen PAKOTTAA. MIKSI te ette yksikään Sukupolvi™ ikinä HERÄÄ tästä kirouksesta ?!

Mikä teidät saa luulemaan että joillekin vallanhimoisille kusipäisille naurettaville loisille komentelijoille on ihan O.K ja sallittua jollei jopa hyvä, pitää KAIKKIA muita ihan pokkana orjinaan ja käskyläisinään. MISTÄ tämä tällainen komentajat - tottelijat dynamiikka oikein on kotoisin !??!


En tiedä mitä tähän oikein lisätäkään, jos tämä ei jo riitä. Miksi , kysytään nyt vielä, esim MINULLA, ei ole IKINÄ ollut sekuntiakaan teidänlaisenne idiootin mieli ? Miksi minä olen AINA ollut, syntymästä lähtien, teitä tietoisempi ja viisaampi ja kaikin tavoin parempi ja valaistuneempi ja jotakin mitä pitäisi kutsua "henkiseksi" eli "henkisempi" ? Jos maailma olisi kuten te älykääpiöt LUULETTE sen olevan niin miksi näin olisi ? Sangen yksinkertaisia kysymyksiä. Kuten tuo primäärikysymys, eli MIKSI te alistutte ?!??!

Minulle esim kelpaisi melko hyvin Hammurrabin laiksi kutsuttu versio tuosta "laista", se on oikeasti sangen REILU. Silmä silmästä, hammas hampaasta jne, se jatkuu tuosta mutten muista sitä tähän hätään tuon enempää. Eikä sitäkään TARVI seurata orjallisesti, kaikki on näet lopulta todellakin yksittäistapauksia. KAIKKI. Paitsi muslimien terrorismi, se on kaikki taas yhtä ja samaa yhteen menoon ja mittaan ja selkeän suunnitelmallista ja vuosiTUHANSIA vanhaa pahuutta. SE on poikkeus.

Mutta eniwei, te olette keskittyneet ette vain LIIKAA mutta TÄYDELLISEN TÄYSIN johonkin mikä ei teille KUULU ja mihin teidän ei PIDÄ keskittyä ja mikä kuuluu lähinnä jumalalle / Yeshualle kuten se taisikin 2023 v sitten SANOAKIN teille, eli "kostoon". 

Katsotte että on TEIDÄN asianne, vitun mulkut, puuttua muihin ja väännellä näitä TEIDÄN haluamaanne muotoon, ja ilmeisesti tämä on Oikeutettua™ koska __________________. Kontrastina "Rikollisen" tekoihin jotka EIVÄT ole Oikeutettuja™ koska ...koska te niin olette PÄÄTTÄNEET ja sanotte näin ja toistelette sitä itsellenne ja toisillenne jne. Mutta kuten olen sanonut, jo punaisia päin kävely on de jure ja facto "rikos" eli me olemme JO KAIKKI Rikollisia™.


HERÄTKÄÄ ny perkele saatanan naurettavat untuvassa pyöritellyt pikku paskapallot saatana. Elämä ei KUULU valtiolle tai ole mikään vitun kisa siitä kuka "elää" pisimpään, eli lähinnä säilyy fyysisesti tässä kropassa pisimpään. Siinä te olette HYPER SUPER ULTRA MEGA erehtyneitä.

Ja te vain PAHENNATTE asioita ja tilannetta ja tilanteita jääräpäisellä omistautumisellanne pakanalliselle kurittavalle pakkoneuroottiselle maailmankuvallenne. Kuinka monta vitun kertaa tämäkin pitäisi sanoa ? Ja halki monenko vuosituhannen ?


Itse "Tsiisus" tätä jo koetti sangen kuuluisasti teille selittää mutta kaikui melko kuuroille korville ja bäng, tässä sitä ollaan, Anno Domini 2023 ja on kyttiä ja "lakeja" eli vieraiden käskyjä vieraille ja pakottavia vaatimuksia ja sakkoja ja korkoja ja vankiloita  ja kahleita ja vaatimuksia ja elitistit kontra hoi polloi, eli mikään  ei ole parantunut. Vain vaatteet ja musiikki ja instrumentit ja talot ja sen sellaiset mutta sisältö on samaa pahaa apinnapaskaa yhä edelleen.


Haistakaa vittu. Vitun mäntit petturit paskahousut pakanat villiapinat.Teille on käynyt suurimmalle osalle se pahin kaikista:  teistä on tullut oma isänne.

Ei ole MINUN vikani eikä kenenkään muun kuin SINUN ja isäsi ja muiden mulkkujen elämässäsi ja ympärilläsi. ÄLÄ kaada painoasi MINUN päälleni ääliö vetelys !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti