torstai 16. maaliskuuta 2023

Allnegro junat

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d499f6ff-a0e2-4099-8cbb-4c604467a3a8


Halusin vain kirjoittaa junien nimen noin, se ei ole kirjoitusvirhe, rauhoittukaa.

Mutta tämä asia, eli Ykpäiha vaatii nyt jo jumalauta juniakin mm suomelta... aikamoista. Mutta tuolla kommenteissa todettiin se itsestäänselvä ja paras ratkaisu, otetaan suomen sisäiseen käyttöön esim lapista stadiin reitille, joka olisi aika vitun ilmiselvä juttu ja PESTÄÄN ne ensin niin totaalisen hyvin kuin mitäään voi pestä ja desinfioida ja laitetaan tai myydään mihin hintaan vain, pieneenkin, Ukrainalle ne vanhat likaiset saastaiset tunkkaiset eli hyvin sinne sopivat siniset paskat ! Aivan täydellinen win-win tilanne. Vanhat saastat suomesta tuonne likaisen tunkkaisen wanhan roskan ja d-luokan saastan maisemiin ja meille käyttöön sitä kai parasta laatua tai ainakin paljon parempaa kuin ne. Ja siis PESKÄÄ NE !!! Ja siis JÄRISYTTÄVÄN läpikotaisesti !!!

Sanon samaan rahaan että se yksi suomessa asuva Japanilainen sälli, se toinen niistä kahdesta, juutuubkanavallaan juuri sanoi kuinka suomen yksi huonoja puolia on junien hitaus !! Ja tottaha se onkin jos ajattelee mitä vitun superjunia / luotijunia japseilla on, jotka kulkee muistaakseni jotain 350-600 kmh - siinä jää allegrokin seisoskelemaan paikalleen. En ymmärrä miksei suomaliassa voi sitäkään vähää olla, eli NOPEAA junaa. Täällä on kuitenkin ETÄISYYKSIÄ ja vain TYHJÄÄ TILAA....

Yhtälö vaikuttaa todella helpolta. Ja ehkä jos ette makselisi EeUulle ja heittelisi raha neekereille ja ählyille ja sompuile ja elättäisi mannejakin suomessa niin hay; voisimme rakentaa sellaisen junan radan Uts-joelta Tsadiin mikä on n 5-10 metrin korkeudella, kuten Muinais Rooman vesituubit, acveductit.


VITTU sentään saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti