torstai 16. maaliskuuta 2023

Neekerin valvova (mulko)silmä

 https://www.takimag.com/article/big-black-brotha-is-watching-you/


Saatanan vitun mulkut perkele. Siinä ^ sitä taas on, jos valkoinen antaa hyvää hyvyyttään MITÄÄN noille muille, noille vähemmille, niin siitä seuraa varmasti kuin varjo ... jotakin hyvin pahaa valkoiselle.

Sitä ei luulisi että jollain orientaalilla / aasialaisella olisi MINKÄÄNLAISTA keppiä perseessään tällaisissa asioissa mutta hei, näemmä on, ja ehkä olemme yliarvioineet aasialaiset. Monin tavoin.

Ja vittu että nuo sitten ärsyttää joka vitun kerta nuo marxistipaskarottien naurettavat kielelliset "näppäryydet" mitä tuossakin mainitaan mitä minä en edes MAINITSE sillä en halua pelata vihollisen peliä vihollisen säännöillä vihollisen kentällä vihollisen sanoin ja käsittein ja täten niitä itse vahvistaen ja todeksi tehden kuten te muut, te vähemmät, AINA teette vitun idiootit ja sitten mangutte kun huomaatte olevanne yhden tai toisenlaisessa häkissä, umpikujassa ja katiskassa. Se johtuu vain siitä että olet tyhmä, ei tämä ole mikään mysteeri.


Valkoiset ensinnäkin KUULUUKIN ola SUPER-ENEMMISTÖ ===> OMASSA vitun MAASSAAN  vitun kiinalainen idiootti tolvana, ja toisekseen se on vain LISÄ SYY valkoisille tulla aika helvetin vitun rotutietoisiksi ja aika saatanan äkkiä sittenkin, jos ja kun Te Muut olette globaalisti enemmistöä. Siinä on todella hyvä SYY ottautua patriootiksi ja omiensa puoltajaksi ja teitä vastaan. Näin on.

Ja toisekseen vitun typerä mulkku, kaunainen (miksi?) kakka, nuo kaikki maat ovat VALKOISEN RAKENTAMIA !! Niin kuin kokolailla aivan KAIKKI minkään ja paskankaan väärti tällä typerällä vitun Helvetin Planeetalla. Ehkä jotain tyyliin Japani voi pitää edes joooonkinlaisena poikkeuksena johonkin mittaan.

Mutta että valkoiset tuppaa totisesti olemaan OMAN MAANSA enemistö ja näin sen tulee jatkossakin AINA olla ja niin itsestäänselvää että sen kyseenalaistajiin suhtaudutaan kuin vauvoja ja variksia nussiviin 4-silmäisiin kuseltahaiseviin sekopäihin jotka asuu katuojassa.

Mikä, MIKÄ, vitun obsessio, päähänpinttymä, tämä oikein jumalauta VITTU ON että valkoiset on jotain kuvitteellista megapahaa ja kaikki muut on, tasavertaisia kun ovat, valkoisen jotenkin Sortamia™ aina ja kaikkialla ja jos vain SEN saisi muutettua niin se olisi ===> Paratiisi Maan Päälle™ !?!??! Kuinka tyhmä ja yksinkertaisen eläimen (ihmisen silmissä) läpinäkyvä sitä jumalauta VOI olla !??! Ja saa olla ja täytyy olla, jotta lähtee tuollaiseen ideologiseen hurmokselliseen hulluuteen mukaan ja ikäänkuin kyseessä olisi jokin TODELLINEN ongelma ja ylipäätään ONGELMA !!!

Mutta ilmeisesti kyseinen apinamies ei haluaisi olla apinamies vaan jokin muu... osaatteko arvata MIKÄ !??! AHAHAhahahahaaaaaa.

Sitä vituttaa olla VAIN kiinalais-Burmalainen Amerikkalainen jokin. Sekin haluaisi elää sitä Hyvää Elämää™.


Sori, mutta se on varattu vain ja ainoastaan ja exklusiivisesti meille valkoisille. Tämä johtuu mm lähinnä siitä että olemme sieluamme myöden se edistynein ja kehittynein ja moraalisin jne laji. Koko planeetalla. Ainakin jos niitä sekalaisia täällä jossain salaa häärääviä muukalaisia ei oteta laskuun ja niitä ei nyt tässä kirjoituksessa oteta.

Ja me olemme an sich; "YESHUAN SEURAAJIA" - tässä on jotain MEGASUURTA mitä te muut, mutapaakut, ette näy vain jumalauta ymmärtävän, ette sitten MILLÄÄN ! Mutta hei, ei sitä ymmärrä meidänkään omat typerät perkeleen matalälyiset molopäät kuten skinit yms. Jotka on siis periaatteessa vaaleita nekruja. Vekruja.


Kiitti.P.s jaa niin ja haista vitun kommunisti Google VITTU !! Saatanan absoluuttinen äpärä ja hyperpaskiainen kusiläntti petturi. Vitun rottalauma saatana.

Fuck You Google !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti