tiistai 28. helmikuuta 2023

Labrasta se tuli

 https://www.youtube.com/watch?v=Gdj0_x0noB8&ab_channel=PaulJosephWatsonNiin, tämäkin juttu. Oli ihan meän kotoisessa valhemediassakin isoja juttuja kuin Amerikan Valde on nyt sitä mieltä että "labrasta se tuli".

Näin on, näin on, niin se vaan menee Eskoseni. Ensin sitä intetään ja vängätään ja muiden suut tukitaan ja näppikset lukitaan ja housut takavarikoidaan ja levitellään valheita ja käsiä ja komennellaan "Absoluuttisen Varmana™" nyrkkiä Raamatun päälle iskien jne, ja sitten se myönnetään kuin röyhtäyksenä, sivumennen ja -mainintana, ohikiitäen "no joo no labrasta se tuli mutta eniwei..."...


Vitun kusinäädät saataana.


Haistakaa mätä vitun paska.


Minähän SANOIN silloin heti alussa että vitut se mistään muurahaiskävystä tai lepakosta tullu saatanan vitun idiootit vaan BIOLOGISTEN ASEIDEN LABORATORIOSTA ==> SIITÄ IHAN VITTU METRIN PÄÄSTÄ !!!!

Helvetin tappisilmäiset imbesillit saatanan kusiaiset läskipäät vitun imbesillit-idiootit.


VITTU että te voitte sitten olla jumalauta TYHMIÄ !! Houliiii FAK !


Ja SILTI !!! Siiiiiltikin vaikka tämä on jo viimeiset 2 vuotta ollut ihan itsestäänselvä pässinlihaa, kyyristelee erilaiset tollot täällä edelleenkin siinä naamarissa ikäänkuin henkensä siitä riippuisi. Tai siitähän ihan konkreettisesti riippuu henkeään, jotain seittimäistä tjms eittämättä, mutta ..junou.

Toisaalta en minä milläänlailla siitä pahastu tai sitä tuomitse, onhan se hyvin Japanilaista ja sellaista altruistisen "fiksua" sinänsä ja se voi peittää rumiakin naamoja ja olla mitä armeilian sinänsä ja voi se ehkä tyhjää parempikin olla. Pitäkää naamaria jos pidätte, sitä paitsi jos ON JO itse sairaana mutta pitäisi silti käydä esim kaupassa, niin siinä tapauksessa on se oikein hyväkin juttu. 


Mutta tämän Korona™ potaskan voi unohtaa jo ihan 100 % ja keskittyä kinkkien ja ryssien murskaamiseen. 

Harmi ettei kaikki maat silti luovu tuosta anaalisuudestaan ihan yht´äkkiä sillä olen itse aatellut matkustaa erääseen nevadaan mutta saa ny nähdä. Finnairin on parei olla sitten vaatimatta yhtään MITÄÄN vitun kusimulkut.

Tai sitten ei mennä Finneerillä.


Eniwei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti