perjantai 10. maaliskuuta 2023

Uutisia 10.03.2023

 Tässä on sekalaista viimeaikojen typerää jurnutusta.


Vartijat ^ on lähes ja melkein yhtä vitun vastenmielisiä mulkkuja kuin itse kytätkin, josko ei sitten iiihan yhtä häiriintyneitä superpaskarottia. Mutta aika vitunmoinen juttu ^ taas tuokin. Vitun kusipäät. Ja tarkoitan tällä TEITÄ "Tavalliset Kansalaiset™" jotka kuljette läpi "elämän" kakka pyllystänne pilkistäen, joka saatanan asian suhteen. MINÄ en tarvi mitään vitun vartioita tms, mutta ilmeisesti te neidit tarvitte.

^ Tottahan vitussa, sillä nuo "epäilijät" on sieluttomia kusipäitä KOMMAREITA joita vituttaa valkoisen miehen ylivertaisuus ja SUVEREENI asema planeetan kuninkaana ja MIKÄ VAIN millä sitä saa alemmas ja miestä nöyryytettyä käy heille oikein mainiosti. Sen lisäksi mitä tuo paskaraitojen naurettava myötähävettävä ja heikkoutta osoittava älähdys tarkoittaa todellisuudessa, on että "muslimit! me pelkäämme teitä ! meillä on JO paska vetelänä housussa ja lisää tulossa ! älkää pliis tehkö meille mitään, raiskatko tai tappako tai edes irrottako tyhmää ylimielistä vitun kusipäätämme ? jooko ? pliis?"


Sukupuolia ON vain 2. Ei tässä ole mitään sen ihmeempää tai enempää tai erikoisempaa, täällä ei ole mitään nähtävää tai mitään mitä huomioida ja mihin keskittyä. Kaikki on jo sanottu kun on sanonut että "sukupuoilia on vain 2". Case closed.
Vain neuroottisilla kiusantekijöillä ja häiriintyneillä ON jotain lisättävää. Niitä taas luulisi ihan "maalaisjärjenkin" sanovan ettei kuunnella. Mutta ilmeisesti ..joku kuuntelee hullujakin.
Idiootit.
P.s sisältyykö sanaan ja käsitteeseen SukuPUOLI jo..junou PUOLI ja PUOLI ?...Vihreät idiootit ammattiärsyttäjät kusipäät saa haluta, minä haluan vihreät sorakuoppaan tai vankilaan. Ja minä TARKOITAN tätä. Tämä ei ole vertaus.
Eikö teitä muita ÄRSYTÄ kuinka tuo etuoikeutettu rälssi, paskaväki, elitistien sakki, saa vain aukoa typerää kusista paskapäätään ja VAATIA meille muille kiusaa ja tuskaa ja nöyryytystä jne eikä niiden juuri yleensä tarvi PELÄTÄ mitä suustaan päästää ? Minua ärsyttää, aivan loputtoman suunnattomasti. Mutta minä olenkin alkuperäisissä järjissäni, aivopesu ei toimi minuun halutulla tavalla.

Kyttä on kyttä vaikka voissa paistas. Typerä apina, molopää par excellance, seinähullu kusiaivo ja häiriintynyt megamulkvisti jortikka, tosikko paskapää ja naurettava naismainen kimittävä läjä verta nenästään kerjäävää demoninpaskaa. Mielipuolinen imbesilli, huohottava idiootti ja absoluuttinen hämmentynyt homo. Eniwei, kytät vähättelee, sellaista se on, ne on kyttiä. Ihmisen näköisiä krokotiileja. Ne EI OLE ystäviä, oppikaa ny jumalauta jo PERKELE sentään edes tämä !

Ja siiillälailla ! Theer wi gou, noin sitä pitää ! Näin sitä pitää, näin se menee.... mmm... MIKSI turkin paskaläjä sorakuoppa on ylipäätään NATOssa saati sitten VIELÄ NATOssa ?!? Vittu kauanko siinäkin kestää potkaista nuo PERKELEEN vitun kusipäät imaamit ja ähclämit ja sählämit saatanan kusirotat simpanssit vittuun tuosta järjestöstä joka on lähinnä valkoiselle lännelle tarkoitettu ?!?! Amerikkalaisetkin "poliitikot" ym on jo alkaneet ehdottaa sitä, minä olen sanonut kokoajan että heittäkää ne VITUN musulmaanit kierosilmät satiaiset saatanat nyt jumalauta jo niska-perse-otteella ULOS sieltä ja äkkiä !
Suomalaiset ja Ruotsalaiset eivät ole hyppineet tarpeeksi palavista renkaista läpi vai ? kyykistelleet tarpeeksi ? JUMALAUTA vitun kusirotta ählämi saatana ! Vittu että kehtaat perkeleen kivikautinen superjuntti, moukka, vitun aivoton muslimi apinanapaska perkele. Vittu syö paskaa ja kuole ja suksi vittuun ihmismaailman rajoilta.

Tottahan vitussa, kontrollidemonit haluaa...==>> lisää kontrollia. Tässä ei ole mitään yllättävä. Minä haluan kytät ja RISEn, mikä vittu liekin, vankilaan, samoin kuten olen johdonmukaisesti aina sanonut; jokaisen virkabyrokraatin ja poliitikon ja muun vastaavan komentelevan loisen / demonin. Sama myrkky koskekoon käärmettä itseään. Ei armoa ei poikkeuksia.

LUKEKAA saatanan juntit se "Ra - The Law Of One" LUKEKAA mitä  se sanoo "Orionin Imperiumista" - SIINÄ on noiden ^^ nilviäisten Maailmankuvan alkuperä ja sen todellinen taustaPIRU.

Ne on ne mulkosilmämuukalaiset lautasineen, ne ei ole mitään hyviksiä ja ne levittivät tämän elitistit kontra hoi polloi eron ja maailmankuvan ihmisapinoille. Ne tulisi repiä kappaleiksi kuten sielunsamyyneet muiden komentelija "ihmisetkin". Amen.Ja sitten vielä tätä klisheistä paskaa, kappas vain. AAAaaaaina kun jossain joku vähänkin käyttää jotain asetta, on joka saatanan VITUN Martta ja kukkahattu kusiläntti paskapää VAATIMASSA "kaikilta aseet pois" ikäänkuin olisimme kyseisen tantan lapsia ja tantalla luontainen oikeus vain ottaa meiltä lelut kuin pikkupojilta pois. Tuo ASENNE ärsyttää minua enemmän kuin saatan koskaan kyetä kuvailemaankaan. Ja samat  kusipäät TAHALLAAN täyttää valkoisten maat nekruilla ja ählämeillä ja muilla jurakauden apinoilla jotka sitten, eritoten ählyt, tekee KAIKEN mahdollisen pahan, sekä asein että ilman, mutta SE ei ole ongelma ja SIIHEN ei vaadita "kiristyksiä" mutta HETI jos joku tekee jotain mikä haiskahtaa valkoisen miehen edesottamuksilta... ^^
Tämän ON LOPUTTAVA.

Ja hei, ikäänkuin "aselait" EIVÄT olisi jo LIIAN tiukat KAIKKIALLA muutenkin !!! JO SE että ON mitään vitun  "aselakia" ON liikaa ja tarkoittaa että EMME OLE VAPAITA. VAPAA OLENTO saa tehdä ja kantaa mukanaan mitä lystää, missä vain koska vain ja mistä syystä vain.
Tämä on yksinkertaista, ei monimutkaista.

Vallankumous nyt !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti