sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

Neekerit, nekrut, apinat

 https://www.youtube.com/watch?v=5SfySmq20Dk


Teen sarjan näitä kirjoituksia ja alan tästä sillä juutuubi tarjoaa minulle välillä tuota tuollaista partaoliota ^ mikä vittu sekin lie, ja katsoin ihan mielenkiinnosta esikatseluna sen, äänillä, ja siinä tuo mulkvisti siis vinkuu sen Linus tekniikkanörtin puolesta .."Rasismista™". Ja siitä koko lännen nöyryyttäneestä ja nolanneesta "N-sana" jutusta... Minä halusin sanoa teille kaikille ja kissallenne vain että katsokaa peiliin ja sylkäiskää tjns. Mikä vittu teihin oikein meni ja MIKSI ?!?!

Mitä teille oikein tapahtui !?!? Vittu KUKAAN ei olisi 90-luvulla ainakaan suomessa välittänyt vittuakaan jos sanoit suorassa tv-lähetyksessä nekru tai neekeri tjns, ja NYT se on olevinaan kuin universumin yht´äkkinen ja sietämätön loppu jolle on Nollatoleranssi™. Jota siis julista Suvaitsevat™ eli Toleranssin Kansa™.


Ensinnäkin gess what ? minulla on TEILLE ja teidän saneluillenne nollatoleranssi. Mitäs siihen sanotte ?

Toisekseen ...minä tulen AINA kutsumaan neekeriä neekeriksi tai lyhyemmin nekruksi, ja jos ei muuten niin ihan saadakseni teidät naurettavat myötähävettävät nolot ämmämäiset heikot paskat paniikkiin ja olonne mahdollisimman epämukavaksi ja tukalaksi, vitun paskapussit mäntit. Ja koska nekru on kaikki maailman syy sekä KÄSITTÄÄ vain nekruksi, mutta PITÄÄ valkoisen saappaan alla niin totaalisesti kuin mahdollista. Ja se lähtee jo siinä vaiheessa käsistä ja metsään tai viidakkoon koko juttu jos ajattelet ja kutsut neekeriä jotenkin / joksikin -muuksi kuin neekeriksi. Jos puhut vinoon ajattelet vinoon ja toisinpäin, ja sillä on todellisuuden kamaralla SEURAUKSIA. Ja MINÄ EN HALUA, kuten olen sanonut, MAKSAAA SINUN TYPERYYTESI ja heikkoutesi hintaa.

Nekru on nekru ja sen pitäisi olla yhtä mutkatonta sanoa vaikka suorassa "vaalipaneelissa" kuin on sanoa että "eilen join parikin lasia vettä vaikka yleensä kittaan vain kaksin käsin kaljaa" tjns. Tai vain ehkä tuo etummainen toteamus.


Mutta en voi kuin kuvottua tuosta anglosfäärin oksettavasta heikkoudesta ja superhyper NAURETTAVASTA ämmämäisyydestä ja infantiilista taantumuksesta kun eivät kykene ja uskalla enää edes käyttää jumalauta omia SANOJAAN !! AIKUISET ihmiset PELKÄÄ lausua sanan NEEKERI !! 

HAHahahaaaaaa lolz.  Ajatelkaa miten on länsi ja valkeat langenneet. Ei vittu aivan ABSURDIA !! Nykynuoret, uskokaa huviinne, tämä maailmantila on vielä 1000 kertaa pahempi ja järjettömämpi kuin teidän lyhyellä aikajänteellänne voisi luulla ja kuvitella. Ihmiset on taantuneet älyltään yms aivan nuppineulan molopään kokoisiksi. Paskahousuisiksi petturirotiksi ja selkäänpuukottaviksi paskakasoiksi ja kommunisteiksi. Ja silti VIELÄKIN kiistävät että kommarit olisivat mikään TODELLINEN UHKA. Ai miin kuinka vitun tyhmä ja ulapalla sitä oikein VOI olla ?!?!?

Ne saatanan supersaastat TUHOSI lännen ja kaikki edelleen vain myhäilevät leväperäisen omahyväisen tyytyväisinä kun saavat annoksensa jotakin typerää pinnallista tv-paskaa ja kafe lattensa tjns, vitun aivottomat apinat. Toivon että menetätte AIVAN KAIKEN. SEN te ANSAITSETTE.

Vitun masokistiset typerät perkeleen torakat. Haistakaa vittu ja haistakoon nekrunne vitun ja paskan.


Eniwei, NEEKERI = NEEKERI / NEKRU. NYT ja aina. Ja jos se pitää porata valtakunnankiihottajasyytäjänkin kalloon niin sitten porataan, ei siinä mitään. Taistelu ei vain jatku, se pahenee ja syvenee ja rivit selkiytyy ja tiivistyy.


Tästä mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti