sunnuntai 12. maaliskuuta 2023

mussutinklopit kerjää verta nenästään

 https://samnytt.se/video-finska-pojkar-tvingas-ned-pa-kna-bitch-boy/

JUMALAUTA muslimit saatana !!
En tiedä mitä tällaiseen sanoa näin äkkiseltään mutta aloitan sanomalla nykynuoret pojanklopit että EI NOIN. En voi tarpeheksi korostaa, EI NOIN.  ÄLÄ IKINÄ ALISTU !!

No matter what !!


Eritoten jos sinua uhkaa tuollaiset vitun naurettavat kovishomot, 20 kiloiset pikkunulkit jotka likatkin heittäisi ympärisilvotusta nysästä ähläminkyrvästään vittuun.


EI NOIN !!


Mihin jäi se sisu ? "Hakkaa päälle pohjan .." juntti sanon minä, mutta junou - tunnette lauseen.

Typerää kuvottavaa ja naurettavaa ja heikottavaa ja ämmämäistä. Jumalauta jos erehtyisivät minun päälleni tai jonkun joka oikeasti iskisi takaisin tjns. Se olisi kaunis video se !! hahahaa. Mutta se onkin vain ajan kysymys kun niin käy, sellaista tuo on.


Mutta jos tuolle tielle lähdette nykysällit, Suomi = ählämien ja se on sangen pian ja teidät nynnyt viikataan kaappin siististi muiden pyyhkeiden väliin, tieltä pois.


Samoin tuossa olisi video joka tulisi olla jokaisen "päättäjän" vitun kusilärvän taliaivon perkeleen lahnan ja lapamadon ja kommarin edessä !!! SIINÄ on nyt vielä pientä ja laimeaa Rikkautta™ mitä te SAATANAN pallinaamat petturit lappaatte non stop Kansan™ naamalle ja kehtaatte vielä komennella kansaa ja syyttää kansaa ja uhkailla ja pelotella kansaa. ITSE te kuuluisitte narunjatkoksi ja te TIEDÄTTE tämän kyllä, minä TIEDÄN että TE TIEDÄTTE. TIETÄKÄÄ TÄMÄ vitun mulkut paskarotat. Suomalaiset on vain liian kilttejä joten teitä ei ole ainakaan VIELÄ tapettu tms.

Harmi.


Eniwei. Siinä on musulmaanien ÄO:sta ja "siellunmaisemasta" ihan tosielämän näyte ja kuvajainen ja samaa perkeleen aavikon apinan barbariaa kuin 87340 vuotta sitten jossain vitun lähisaharassa. Ei mitään uutta ählämin daijussa.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti