tiistai 28. maaliskuuta 2023

nynnyt sensuroi taas (Agathaa)

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9456b842-367f-42c9-85ec-95ae0f6194b6


^ Ihan peruskommunismia. Perus marxismia  ja mitä lie paskarottaismia, ei mitään uutta. "Orwelilaista" sanottaisiin, mutta suomessa 2023 on "vallassa" ja vallalla älykääpiöt par excellence ja 1 asia mitä älykääpiöt inhoaa ja ei siedä ja vihaa ja pelkää on ilmaisun ja sananvapaus ja persoonat ja persoonallisuus ja Oma Itse kontra yhteiskunnan kuhnuri ja keskinkertaisuus. Näin käy absoluuttisen vääjäämättä kun pikkusielut nirppanokat kusipäät pääsee "päättämään" ja tämän mahdollistaa se että on ylipäätään (edelleen!) olemassa sellainen "asema" kuin "päättäjä". Ja tästä minä syytän teitä kaikkia.

Jos olisi yksin minusta kiinni, se loppuisi NYT.  Mutta pahoille on annettu lupa ja mahdollisuus dominoida ja kiusata tässä ulottuvuudessa toisia, ad nauseam ja infinitum ja koska kukaan teistä ei yleensä asetu armeijaksi sitä vastaankaan... sellainen kiusanteko ja hönöys vain menestyy. Aina vain.

Kyttiäkin on edelleen olemassa ! Hahahaa LOL. Sama kuin muinaisen vitun Romman jotain helvetin "senturiooneja" eli sen ajan KYTTIÄ olisi vielä tuossa ja samoissa typerissä vitun villiapinan koiranpaskan homon naurettavissa panssaritamineissa. Vitun aivottomat sieluttomat simpanssit ja apinat.

No mutta teidän aikanne sekä tulee kyllä, että on lopumassa koko ajan. Ja taaskin, kutsun teidät kaikki ei-byrokraatit mukaan tähän loppusotaan.

MUISTAKAA kuten sanoin, "follow through" eli läpivienti / loppuunsaatto, hommaa ei saa jättää kesken, ja viestin ON upotta-VA.


Eniwei, kuvottavaa. Absoluuttisen tuomittavaa ja ehdoton ei tuollaiselle sanelulle. Onneksi jutun molemmat kommentoijatkin, vallan "kirjallisuustieteen professorikin" mikä liekin, on ihan tasan oikeassa ja oikeilla jäljillä ja sanoo että kuvottavaa kommarinpaskaa. Näin pitääkin VÄHINTÄÄN sanoa. Mutta tuollainen on LOPUTTAVA, ei se riitä että SANOTAAN ja ynistään jotain vaan se on saatava LOPPUMAAN.


Sensuuri SEIS !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti