maanantai 27. maaliskuuta 2023

EUCCCP nieli omaa paskaansa

 https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/b4aaad88-bad8-4bfe-b4e0-23948bdde475

HAHAhahah ahahahaha AHAHAHAAaaaaaaaaaaa !!


Vitun tyhmät rotat, siitä saitte. Tuo nyt on ihan itsestäänselvä ja tätä on minulle muutkin sanoneet, eli en ole tämänkään kansa yksin(!), että ei TOD! tule kuuloonkaan tuon kommaritavoitteen toteutuminen, ei ikinä.

Vaikka poliitikot vitun rättiperseämmät mitä Julistelee -ja hei, saahan sitä julistella!- niin todellisuus ei onneksi IKINÄ kumartele poliitikkoja, toisin kuin ihmiset. Josta syntyy kyttien ja byrokraattien / poliitikkojen vallan ILLUUSIO. Siksi ne myös AINA järkyttyvät ja TODELLA ja aidosti ja "syvästi" (niillä ei OLE syvyyttä, siitä lainausmerkit) kun joku uskaltaa oikeasti HAASTAA heidät ja sanoa että "keisari on ALASTI!"". Tämä on totuus ja kuin suora valon nuoli paholaisen typerään tunkkaiseen synkkään ääliömäiseen perseeseen ja siitä perkeleet ei ikinä tykkää ja te muut vitun mäntit LUOVUTATTE HETI !! HETI siinä vaiheessa kun "viranomainen" vähänkin suuttuu, tämän takia ja vain tämän, maaplaneetalla eletään edelleen "komennossa" - infantilisoituina vankeina, orjina avovankilassa. Jossa älykääpiöt läpsyttää typeriä vitun käsiään yhteen ja pyörittelee viiriä kuin kehari hyrrää ja hurraa "ehdokkaalleen". Vitun älyKÄÄÄPIÖT !! SAATANA !


No ..mutta eniwei, ei tule toteen kommarit tämäkään juonenne. Ja toivon KAIKILTA "kansalta" ytyä ja munaa ja ymmärrystä iskeä vastaan. EU EI OLE Jumala ! MUISTAKAA saatanan kommarisatiaiset se !! Te palvotte Babylonia EeUuta ja poliitikkoja palvoessanne ja epäjumalankuvia yms potaskaa ja outoa kyllä; te TIEDÄTTE tämän itsekin !!

Te vain teette sitä koska olette ilkeitä ilkeämielisiä tietämättömiä pikku kusipäitä. Mutta hei, aina kun ihmettelette tätä ja miksi asia on näin, niin muistakaa että murhasivathan ne itse Jeshuankin ! (Eli ns "Jeesus").


Ne K I R J A I M E L L I S E S T I  ==> murhasivat Jumalan !! Yhden avataran toki vain mutta asian YDIN ja IDEA on yhtä kaikki, tuo edellämainittu.


Haistakaa vittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti