maanantai 28. maaliskuuta 2022

Willi nekru

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/68d8bece-0e5b-430b-ab3d-948df2e817e9






Ei ristus saatana sentään.. hä..? hähä... hah hah haa..?.. wau. Neekerit on neekereitä, vaikka olisivat will-vitun-smith !! Haha .. oi Kristus sentään. Nekrun voi tuoda viidakosta mutta viidakko ei lähde nekrusta sadannessakaan sivilisaation seassa eläneessä sukupolvessa.

Ihan perus  katunekrun uhoa ja apinautta. Jumalauta USKOMATONTA... tehdä tuonkin tason livlähetyksessä jotain tuollaista.. vitsin takia ?!.. WAU. Typerämpi mulkku  kuin luulin.


No hay, tällaista se nekrujen ym painoiden kanssa, katsokaa nykynuoret TARKASTI.


Tuo vielä äärettömän sivistynyttä neekereiltä. Sitäpaitsi Willilläkin oli ihan ihmisvaatteet päällä eikä mielestäni edes penistäkään esillä tai muuta sellaista.

Ool-in-ool sivistynyttä nekruutta.


:  ) hahahaa... nekrut.. oijoi..








P.s  jaa niin ja, hoi, iroonista kyllä, tuossa oli annos todellisuutta haliwuudin pinnalliseen teennäisyyteen, TUOLTA kuulostaa oikea lyönti ! AHAHaa.


P.s 2 nyt muuten  kun tulin ajatelleeksi..tämähän on tuon villin ..anteeksi siis "Willin" piti sanoa, niin nin tällainen ihan perusteko, tällainen tietty kaava on havaittavissa. Se on ennekin "leikillään läpsinyt" mm toimittajia jne ja luoja ties mitä silloin kun sitä ei ole kuin ehkä valvontakameran nauhalla... 


N E K R U.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti