tiistai 29. maaliskuuta 2022

Finnuiitit on häiriintyneitä

Ehkei minun pitäisi lukea kommentteja silloin kun niitä on, iltalehdistössä, mutta luin mitä teillä suomalian apinoilla oli sanottavaa williapinan oskarhyökkäyksestä... Haluan vain sanoa lyhyesti että olette ihan totaalisen kajahtaneita kusipäitä hulluja, häiriintyneitä.


Järkyttävää kuinka järkyttävän moni oli sen willineekerin puolella  !!! TÄYSIN ! KÄSITTÄMÄTÖNTÄ !


Taas yksi melko järkyttävä uusi tieto muista ..hahmoista ympärilläni.  Eli siis ällistyttävän monen  mielestä on ihan täysin ok juttu läppäisä koomikkoa turpaan, ja loukkantua verisesti...vitsistä / huumorista. Ja kuten kaikki  komentelijat ja kommarit ja mimosat ja mokuttajat ja sensuroijat, moiset imbesillit näkee maailman niin että vain TIETYT asiat "saa" sanoa, ja HE määrittelevät sen mitä SAA tai EI, ja sitten loppuja ei kannatakaan sanoa. Tämä on siis se sama ajatuskyttä mikä vaanii kaikkialla lännessä ja ryssällä ja pohjoiskoreassa jne. Haistakaa vittu.


Ja en ole IKINÄ ymmärtänyt koska en ole apina, MIKSI heterojunttiurokset katsoo sen jotenkin asiakseen "puolustaa naaraansa kunniaa". Ensinnäkin vitun aivoton typerä äryttävä perkeleen läskipää lapamato, naisella ei OLE mitään vitun kunniaa, toisekseen nainen ANSAITSEE kaiken maailman inhon ja halveksunnan ja vihan ja epäilyksen ja raivon ja rangaistuksen jne, naaras on täysin amoraalinen puolidemoni. Nainen EI ansaitse sääliä, ehkä joku 10 % voi olla poikkeuksia, mutta suurin osa ei.

Kolmanneksi MIKSI sinun tai sen tyhmän ämmäsi, vitun mulkku, tulisi VÄLITTÄÄ siitä jos joku "loukkaa" kyseistä tyhmää ja eittämättä RUMAA vitun ämmää tai sinua ?! Vitun tyhmä ruma ämmä.

Neljänneksi, ei sattunna tuleen tyhmään jurakautiseen jurriseen pieneen narsistiseen mieleenne että ehkä mikä lie "naljailu" on ANSAITTUA ??! Realistista "rakentaavakin" (?) , kenties, palautetta ?

Mutta kun on tyhmä rystysiäänraahava apina vailla mieltä ja ymmärrystä sielusta, niin ..sitä kai sitten toimii noin,  en tiä. Minulle ei tulisi kirjaimellisesti MIELEENKÄÄN käydä jonkun kimppuun jos vieressäni olisi joku akka ja sitä "loukattaisiin". Ei jumalauta kävisi mielessänikään.


Taaskin  voisin kysyä teiltä mitä mieltä olette, idiootit, jos kyseessä olisi Yeshua ...ja joku vallan, hui helvetti, "loukkaisi" (naisen tunteita kai tjns?) sen läsnäollessa..?.. mitä LUUUUUUUUUULISITTE siitä seuraavan ?... sanon vain että  10000 % varmuudella jotain IHAN MUUTA kuin aivotonta tiedostamatonta ajattelematonta idiootin apinaimbesillin pillunhuuruista väkivaltaa.


Tajutkaa myöskin oma ORJUUTENNE naaraille ja kaikki mitä Eshter Vilar aivan äimistyttävän magneettisen hyvässä kirjassaan "manipuloitu mies" kirjoitti. Ja SILTI te vitun aivopestyt ja ehdollistetut toivottomat totaalitollot kusipäät moukat katsotte asiaksenne käydä päälle jos joku "loukkaa" tyhmää solipsista omahyväistä halveksittavaa vitun ämmänne.

Painukaa Helvetin sosiopaatit vittuun ja kuolkaa tuhannesti.


Mainitsen vielä että joku vitun kekkeruusi uhkaili siellä kommenteissa että "jos olisi ollut HÄNEN vaimonsa kyseessä niin.." taisi sanoa ettei kris rokki olisi enää kävellyt pois tilanteesta. Eli siis olisi kai tämä kommentoinut urho telonut kyseisen nekrun niin totaalisesti että olisi "maannut letkuissa" tjns..


Mmm..voisko tuolta vitun muulilta takavarikoida näppäimistön kiitos ?





P.s Zou Rougan mainitsi muuten, ollen ihan oikeassa, että se itse VITSI oli ihan naurettavan laimea. Mitätön, täysin yhdentekevä ohikiitävä mitätön "heitto" tai "läppä" tai miksikä näitä nyt juuri tänään suomeksi kutsutaankin.



Suomalaiset; te olette täysin seinähulluja. Ja tyhmiä aivottomia järkyttävän sieluttomia moukkia.


Ei kiitti.




P.s 2  /  LISÄYS! katsoin juuri Jim Carreyn reaktion asiaan ja oli ihan järjissään ja sanoi vielä että hän olisi ilmoittanut haastavansa kyseisen nekrun, willinekrun, seuraavana päivänä 200 miljoonasta taalasta käräjille ! Haha, mainiota. Hienoa Zim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti