maanantai 14. maaliskuuta 2022

Sosiaaliturvasta...

 https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/annakeikko/sosiaaliturvaa-on-hyva-korottaa/


Tuo ^ on täyttä totta kuten olen koko blogin ajan sanonutkin. En tiedä onko tuo ^ kirjoittaja jokin kommarivasuri tai ei mutta oikeassa se on. Samoin olen ihan KOKO  ajan sanonut että ne 1300 MILJOONAA per jumalauta VUOSI(!!) mitkä lähetetään oikein VITTUILLEN, sinne johonkin, joillekin helvetin neekereille pitkin savannia ja viidakkoa, tulisi TIETENKIN antaa meidän OMILLE köyhille !!! Tämän LUUUUUUULISI olevan maailman itsestäänselvin ja yksinkertaisin ja loogisin asia, eikö ? Mutta sitä vain luulisi taaskin.

Sitä LUULEE niin paljon. Johtuu kai taittovirheestä omassa näössä kun on itse reilu ja hyvä ja sen sellainen niin mulkkuihin ei oikein osaa luontaisesti suhtautua. Mutta tästä aiheesta lisää jahka saan aikaiseksi.

Mutta voin kokemuksella sanoa kuten olen aina sanonut, että suomen kaikki vitun KELA-ämmät pitäisi ampua ja ovat TÄYDELLISEN sieluttomia pikkuperkeleitä, mutta tottakai ne on, ei kukaan, KUKAAN, paskankaan väärti ja hyvä, ala ikinä miksikään vitun "byrokraatiksi" alunperinkään.

Tai kytäksi.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti