sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Ryhtiliike Suomeen ?

JOS, jos, Suomlanti nyt saa sitten itseään edes joissakin asioissa niskasta vähän kiinni niin minulla on mm yksi ehdotus mikä kannattaisi hoitaa HETI ja viipyilemättä ja samantien. OIKEA epidemia suomessa joka TODELLAKIN TUHOAA ihmisten KOKO. VITUN. ELÄMÄN ! Ja jonka hintaa on nyt maksettu sitten enemmän kuin totaalisen tarpeeksi ja ylimääräistä.

Puhun tietenkin noista ääliö-kusipää mutantti-riiviö-hirviö kakaroista mitkä ovat "vallannet katumme". Noista VITUN alkoholistin siittämistä ääliöistä tarkkisluokan älykääpiöistä vitun "kankstoista" ja muista luusereista jotka häiriköi ja "örveltää" ja kerjää verta nenästään joka vitun "steissillä" ja paikassa.

Puhun niistä vitun VITUN juopoista ja niiden kuvottavista iljettävistä ällöttävistä niljakkeisista viheliäisistä luontaissyntyisistä pikkurikollis ääliö jälkeläisistä, niistä julmista mutanteista. Niistä kusipäiden laumoista.

VITTU ?!?!.. KAUANKO niitä pitäisi oikein ihan tarkalleenottaen tuossa sietää ja Suvaita™ (hah, muistatteko tuon käsitteen?? suvaita?! hahahaa) ja katsella ?!

En ymmärrä miksi niitä känniläisten laumoja täytyy ylipäätää kattella ? MIKSI ne kerääntyy kuten olen jo monasti ihmetellyt, jumalauta vittu AINA, AINA(!!) saaatana AINA, kaupunkien keskustoihin juuri siihen mistä tulisi HETI siivota POIS !! MIKSI niiden on jukolauta pakko änkeä siihen ?!?!?! Ja kuseskella ja yrjöillä jne ympäriinsä ja töhriä seiniä milloin tussilla ja milloin koiranpaskalla tjns ?!!? MIKÄ vittu siinäkin on ?! Viimeksi nyt TÄNÄÄN näin taas niitä vitun maassaistujia imbesillejä joilla on "hyvä meno" kuten sanovat.

KOIRAT ym istuu maassa, EI ihmiset.

Mutta eniwei, MILLOIN tälle suomen GIGANTTISELLE alkoholistiongelmalle TEHDÄÄN oikeasti jotain !?



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti