perjantai 18. maaliskuuta 2022

Banaanit ja Tomaatit

Ei, kyseessä ei ole mikään elokuvaprojektini tms, vaan halusin mainita noiden hinnasta. Sen lähinnä että ne ovat liian kalliita, etenkin tomaatit ! Jukolauta ne on kuin ne olisi kultaa tai jotain.

Ja banaaneissa on "koronan" aikana tapahtunut ..jotakin..?.. ne on ihan perseestä suurin osa ja niitä hyviä ja kelvollisen näköisiä on yhä harvemmin  tarjolla ja ..en  tiä.. hyvin omituinen on banaanitilanne !

Ja siis kunnollisen oloiset tomaatit maksaa seudullani noin 6 € paketti !! Ei jukolauta !!! Ei kenelläkään ole varaa maksaa jumalauta TOMAATISTA kuutta EUROA !! Tai vaikka olisi varaa mutten maksa, ainakaan minä. Täytyy sitten rahoittaa italiaanoja tomaattikastikkeineen, jossa on niiden mustia hiuksia usein ollut mukana, joten lakkasin ostamasta. En tiedä onko se jotain Italian MaMujen sabotaashia tai jihadia mutta on kuin sinne sekaan olisi parturoitu tai kynitty neekeri, ihan pikimustia paksuja hiuksia on ollut monasti, mutta kuten sanoin - ei enää niitä kastikkeita minun kajuuttaani. Täytyy koetella jotain muuta.

Mutta tehkää nyt sitten jo JOTAIN tälle ruuan hinnan jatkuvalle kiipeämiselle. Se EI käy, eikä se että te saatanan koijarit kusipäät lähettelette MEIDÄN RAHOJAMME neekereille ym paskaläjille pitkin maailmaa. Te TIEDÄTTE kyllä itsekin.

Te  tiedätte !


Muttei oikeamielisyys ja moraali ym olekaan teidän juttunne, tiedänhän minä sen.


Kiitti.











Ps. enkö ole  koko Blogin ajan suositellut suomalaislle että kannattaisi ITSE kasvattaa omat tomaatit, banaanit.. KAIKKI !!!?  ...Olen tainut mainita kyllä.. mutta kun on kiire paskantaa omien niskaan vieraiden puolesta niin ..hei, näin siinä sitten alkaa käymään. Ehkä tämä on hyvä kylmä virtsasuihku kusipäiselle naamallenne.


Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti