keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

Emma Vittupää ärsyttää

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f444aea0-c2f9-494d-ba45-109b608a43d5


JUMALAUTA VITTU SAATANA !!!! VITUN KUVOTTAVA KUSIPÄINEN TYHMÄ ÄMMÄ !!




Ei jumalauta.... ei jumalauta.... ei vittu  ei saatana ei helvetin helvetti... ei jumalauta... tuo(kin) vitun kusipäinen Stadilainen kakara ja VITUN ruma likka onkin, ajaa EDELLEEN kaikkea tuota verta nenästään kerjäävää kusipäistä muidenkyykytyspaskaa tai kommunismia tai miksikä tuota ikinä sanoa. Sabotaashia se on muun muassa, ja ihan tahallista KIUSAA. Ja lopun alku.


Tässä vaiheessa minä käyn aina täydellisen epätoivoiseksi sillä TIEDÄN millaisia te muut olette. Ja te  ETTE ole sellaisia jotka uskaltaisivat ja osaisivat ...junou..? olla vain TOTTELEMATTA. SE on AINUT mitä te tarvitsette / me tarvitsemme jotta noiden kusipäiden, ja ne ON kusipäitä, mielisairaat vitun kyykytystavoitteet EI toteutuisi.

En tiedä oletteko te ikinnä tulleet finnuiitit aatelleeksi ettää..... teidän ei varsinaisesti ole MIKÄÄN PAKKO oikeasti IKINÄ totella KETÄÄN !!!?

Jos kytät käy vaikeaksi, meidän on lyöttäydyttävä yhteen, yhdeksi rintamaksi, niitä vastaan. Jopa niin typerä krokotiilinälyinen sosiopaattikusipää kuin kyttä, tajuaa kyllä sen viestin. Ei ehkä hyväksy koska on järkyttävän seinähullu psykoottinen paskapää, mutta tajunnee kyllä.


MINÄ teen ainakin henkilökohtaisella tasolla ihan KAIKEN ja paaaaaaljon päälle, TÄYSIN  PÄINVASTOIN kuin mitä ikinä "hallitus / valtio" sitten päättääkin sillä itse itselleen keksimällään "mandaatilla"  - asioille tehdä. Tai manipuloida ja juonia / pakottaa MUUT tekemään, sitähän se ON.

Jumalauta JOS te jonain päivänä hoksaisitte tämän... Matrix purkautuisi. Ja mikä tärkeintä, NÖYRYYTYS loppuisi.

En saata käsittää ette tämä EI näy olevan teille muille se SE ASIA, aivan päällehyökyvä ja alati vain kamalampi ja pahempi ja akuutimpi. MINÄ en taas voi keskittyä enää juuri mihinkään muuhun, minä haluan KOSTON. VITUT mistään muusta. Minä haluan nöyryyttää nöyryyttäjää jne. LUULISI tämän olevan yleisempääkin mutta... tiedä häntä.


Eniwei, te tajuatte kyllä itsekin mitä väkeä tuo teidän "johtajisto" on ja mihin se teitä / meitä ajaa.  NYT lienee paras mahdollinen hetki aktivoitua itse kukin, tavalla millä hyvänsä, valtionkaatotalkoisiin ja kyttien ja lain lopettamiseen.

Kuten on kaikkia noita Aseistakieltäytyjien Liittoja ym, pitäisi niitä olla mm "laista kieltäytyjien liitto" jne. Toisaalta sehän ON jo mutta sen jäsenet on niin vitun tautisen tyhmiä pulla-aivoisia tolloja etteivät ymmärrä asiaa, ja sen nimi on "Kristinusko". Jollaista Yeshua EI kyllä TOTISESTIKAAN tarkoittanut aloittaa tai synnyttää mutta hei... ihmiset on imbesillejä apinoita eikä tajua mistään mitään. Sellaista se on.


Mutta että VITTU että minä sitten inhoan tätä finnuiittilaa ja teitä TOTTELEVAISET. Tottelevaiset pikkumaiset pikku finnuiitin kusipäät läskipäät, joista ei IKINÄ ole mihinkään muuhun kuin kumartelemaan poliisisosiopaattisetää ja poliitikko-kovanaama-kusipäätätiä. Suksikaa vittuun. Toivon että se yksi kumipäinen ryssä pommittaisikin tämän kurjan paskan samalla maantasalle. HAHahaha, siitähän saatanat saisitte, vitun kurjat kusipäät mulkut.



Haistakaa vittu !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti