tiistai 1. maaliskuuta 2022

Pari juttua..

NYT olisi hyvä aika, nyt juuri NYT voisitte vitun kommarinpaskapetturit suksia vittuun täältä ja muutta tuonne ihanne"maahanne" eli ryssäntunkiolle. 


Ja samoin tuon toisen kuvottavan ryssäläisen paskareiän ja läven eli ukrainan eu jäsenhakemus on heitettävä roskiin ja  KAIKKI naispuoliset "poliitikot / johtajat".

NYT nähtiin oikein hyvin miten naurettavan vaikutuksillealtista naaraspopula lopultakin aina on, kun Ursula Von Vittupää on levitellyt käsiään  ja ottamassa ukrainan "avosylin" vastaan kaikkine kurjine roinineen (.."roina").. ja muuleineen. 

MINÄ en halua moista kurjaa köyhää paska-kansaa yhtään sen enempää kuin ryssiäkään. Kurjaa toki heille mutta nehän ON sama asia kuin ryssät, pulputtaa sitä samaa vitun rumaa typerää perkeleen juopunutta kieltä ja käyttää samoja rumia kirjaimia ja samaa rumaa "slaavilaista disainia" jne. Ne ei ehkä ole yhtä mulkkuja sinänsä, mutta  ne EI kuulu milläänlailla länteenkään. Muodostakoot "itäeruooppa" ihan OMAN jonkinlaisen rivin valtioita tjns. Jokin niiden paskamaiden oma kerho, meidän parempien maiden EI tule joutua raahaamaan niiden primitiivien kivirekeä AINA vain ja uudestaan.


Ja tosiaankin niin, eli painukaa iäksi helvettiin minun maastani vitun "vihreät" koirankarvaiset paskaläjät, ja viekää ne VITUN "vihreät energianne" perässänne saatanan kusipäät paska-aivot.


Vitun sabotöörit.


Haistakaa vittu !






TEHKÄÄ joku nyt vittu ja ÄKKIÄ niitä VOIMALOITA jotka pitää energiariippumattomuutta ja OMAVARAISUUTTA yllä. En minä ole tätäkään jauhanut kuin koko Blogin olemassaolon ajan.

VITUN IDIOOTIT SAATANA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti