keskiviikko 9. maaliskuuta 2022

VR- VITUN ROTAT

Vee Är eli Valtion Roistot tai Vitun Rotat tai mikä se nyt tällähetkellä onkin se varsinaisempi nimi.  Niin nin eikö noilta mulkvisteilta molopäiltä tulisi mennä ja katkaista se rata ? Kun eivät näy saatanan paviaanin paskat kykenevän pysymään rajan TÄLLÄpuolen ja lakkaamaan jumalauta niiden kirottujen VITUN RYSSIEN rahtaamista jumalauta TÄNNE !!?!?!


MITÄ VITTUA !?!?!?!? HALOO ?!?! MITÄ VITTU TE OIKEIN TEETTE ?!?!? TAAS !!!


Vittu LOPETTAKAA nyt jumalauta se niiden saatanan kusiaivojen hakeminen jumalauta SUOMIKIN likaamaan. Ei Kristus VITTU !! Ei..ei ...eijeijeijeijeijeijeijeijeijeijeijeijeijei.. ei..ei saatana ei.


Ei vittu teidän älykääpiöiden maailmankuvaa... WAU se tulisi repiä armotta  kappaleiksi, kuten teidätkin, vitun mäntit paskat ääliöt älykääpiöt pikkusielut imbesillit idiootit. Haistakaa vittu.


Jos jotain hyödyllistä haluaisitte tehdä niillä vitun jurakautisilla tylsillä rumilla junillanne niin lastatkaa täyteen räjähteitä ja ajakaa SITTEN ryssälle ja "antakaa palaa". SE olisi jo jotain.

Muttei teistä siihen ole, tiedänhän minä nyt sen.


Mutta että on aika vitun ärsyttävää ja turhauttavaa ja käsittämätöntä että samalla kun KAIKKI muut ja kissansa, tulee sieltä paskaläjästä ulos ja POIS ja eristää sitä koko muusta maailmasta, niin TE vitun lällärit älykääpiöt idiootit menette ja käytte jumalauta kuskaamassa niitä vitun vaateliaita koppavia ylimielisiä solipsistisia tietämättömiä jurakauden denisoovan juntteja jumalauta tänne !! Muutoin niin puhtaaseen ja jokseenkin toimivahkoon ja RUTIKÖYHÄÄN suomeen !


Kuolkaa vitun kaistapäät saatana.


Just fucking die.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti