sunnuntai 27. maaliskuuta 2022

Schwaben Jude

 https://oikeamedia.com/o1-178200


Näin on, ei  kuin "ihmetellä" noita käpyaivoja kusipäitä jotka intoa piukassa on mukana  tuossa Maailmanlopun Kultissa. Luoja ties MONESKO moinen kultti tämä on mutta .. aika mones.


Tästäkin asiasta sitä lähes LUUUUULISI että "käytäisiin ainakin keskustelua" kuten te tyhmät tyhjät naurettavat hiljaiset nyhveröt nynnynpierut tuppaatte sanomaan. Eli LUUUULISI että sellainen FAKTA noteerattaisiin "politiikassa" ja "mediassa" ja muualla, että suurin osa nyky "poliitikoista" KUULUU KYSEISEEN ISOON MULKKUJEN"sala"SEURAAN. Jonka  Johdattaja on tuo ruma suippohuulinen naurettava säälittäväkin vitun mielisairas jutku.

Mutta ilmeisesti tämä EI kiinnosta ketään,  ei "median" valehtelijoita tai itse Pirun seurakuntaa eli "poliitikoita" ym.


Ei sekään saa ketään teistä maailman käpyaivoista hereille pärähtämään että kuulette ja näette ja luette TÄSMÄLLEEN samat sanat ja juonikuviot ja käänteet yht´aikaa KAIKKIALLA maailmassa, missä nuo sekopää idiootit on "vaikutusvaltaisissa asemissa". IKÄÄÄÄÄNKUIN...ihan vain "ikäänkuin".. heidän joukoissaan vallitsisi jokin häkellyttävän YKSIMIELINEN johdonmukainen päähänpinttymä-maailmankuva... IKÄÄNKUIN..hah... ihan semmoista siitä lähes voisi "luulla"..


Mutta valitettavasti suurin osa ihmisistä on tyhmiä opportunistisia panikoivia pyyteellisiä mitättömiä pelkureita ja perkeleitä.

"Aattelevat" että jos emme huomaa pahaa / tyhmää... menee se pois.


Hei idiootti hoi, njyysfläsh, se EI mene pois mutta pahenee ja sinä maksat, minä maksan, me maksamme.

Kidumme, kärsimme, tulemme orjuutetuksi, kuolemme jne jne.. 

Mutta älä vaan HUOMAA mitään !! Pidät vain typerän turpean paskapääsi pensaassa ! Näillä mennään !



Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti