torstai 3. maaliskuuta 2022

Ukrainan Tilannetta / Ryssän tilaa...

 










On tämä kaunista.  Tämä on niin kertakaikkiaan kaunista ^^  tämä... etten tiedä mitä sanoa. Aivan jumalauta MAHTAVAA, ihanaa, niin oikeaa ja niin myöhäistä mutta niin jumalauta  virvoittavan ilahduttavaaa !


Tämä  aivan KAIKKI olisi pitänyt tapahtua jo vuonna 1945 !! Ja NYT vasta tämä saadaan aikaiseksi ..ei jukolauta saatanan vittu sentään, haistakaa paska kaikki ahneet vitun mulkvistit.

Mutta jos jopa itse ahmattien ahnein ahmatti eli applekin saa sentään joootain tehtyä niin ..no... näyttää jo joltakin, aika hyvältä. Melko lupaavalta. 

Hyvää on myös että tämä pyyhki pöydiltä KAIKEN wokeopatian yht´äkkiä ja kaiken neekerinpedestalisoinnin yms ja palautti kaikkea VIIIIELÄ vähän alemmas maanpintaa lähelle kuin mitä koronahössötys, joka sekin katosi kuin ..kohta toivottavasti ryssän paskatunkio tuuleen. Aivan mahtavia hyviä puolia. Samoin ryssän tappiot ja menetykset on olleet aivan äimistyttävän raskaat mikäli luvut ovat paikkansapitäviä, joten ovat JO NYT saaneet merkittävän kovan kolhun  kokonaisuuteensa. Ja minua ei kiinnosta vaikka niillä olisi noiden vitun aivottomien känniläisten vätysten tsiljoonan  mulkun "reservi" joka ei ole suomenkieltä muuten, mainittakoon, niin nin ne ON, taaskin,  VAIN ryssiä. NE EI OLE mitään eikä mistään kotoisin, yrittäkää nyt jo pahimmatkin pelkurit sisäistää  ja käsittää ROTUEROT. Ryssät on vain säälittävä surkimusten saamaton paskaROTU eikä ROTUpiirteet katoa mihinkään vaikka istut panssarivaunun rattiin tai lennät surkeasti surkealla suihkarilla jne, ne ON vain apinoita. Siinä ihan kaikki, KAIKKI. Thät´s it.

Minä en ole IKINÄ huolissani ryssistä tämän takia, en  koskaan.

Jotkut teistä sen sijaan näyttävät olevan paniikista suunniltaan, minutkin joku juopunut armeijan mies tuolla kadulla jo pysäytti pitääkseen aikan pitkän palopuheen sekalaisista aiheista ja ydinsodasta ja jos se saatana hyökkää tännejn jne.. ja tykästyi kai minuun ja ottaisi poppooseensa jos tästä sotakin vielä kehkeytyisi. Siinä oli armeijan setä, käsittääkseni melko korkeaa "ränkkiä" sikäli kun niistä mitään tiedän, naukkaillut nestemäistä rohkeutta paineen alla.

Minä en pelkää edes ydinsotaa, ei suomessa ole kuin Tsadi  tai korkeintaan Nääshville johon sillä olisi mitään vaikutusta, muutenhan tämä on pelkkä giganttinen METSÄ. Mitä ideaa olisi lanata ydärillä metsää matalaksi ?! Ei juuri mitään.

*

On myös mainiota ettei länsimaat enää naiivia hyvyyttään salli ryssien propagandaa ja sen levityskanavia ja spotifait ym sellaiset alkaa nekin pistää tulppia ryssän suuhun jne, TÄMÄ.. näyttää aikaa myöden MIKÄ on ollut kirjaimellisesti ryssän propagandaa ja mikä ei. Tämä alkaa selvitellä sameaa mutaista paskavettä. Kun ne ei enää pulputa sitä paskaansa kaiken sekaan, näkee selvemmin. Saa nähdä miten se länteen / finuiittilään vaikuttaa. Mielenkiintoista ja lupaavaakin.

Suomut on tippuneet onneksi jo monen silmiltä, ei olisi toisaalta parempaa voinut sikäli käydä.

Siellähän saa kaikki Hyväätekevät Ämmät nyt hönkäillä lempeitä lämpimiä henkäyksiään Maailman Pakoloisista ja mistä lie vitun turvatiloista ja kielletyistä sanoista jne jos kehtaavat. HAHahahaahahahahaa.  Se KAIKKI meni ihanasti nyt sinne mihin kuuluu eli viemäristä muun paskan seassa alas.


Sen sanon taaskin että Paul Zousefin kaltaiset tollot ei vain näy tajuavan  ! Niille ei kertakaikkiaan iskostu MITÄÄN  realistista IKINÄ ryssästä tyhmään vitun kalloonsa.  Tämän olen noteerannut angloista jo kauan sitten, eli sen ettei niille uppoa se millään päähänsä että ryssä on se mikä se on. Niillä on ihan naurettavan lapsellisen typerä ja naiivi käsitys "venäjästä" ja sen apinanpaska-kansasta. Tähänkin nuo puhuvat muulit suhtautuu oudon  kepeästi.

*

Sanon senkin etten tykkää YHTÄÄN ideastakaan ottaa ukrainankaan kaltaista "toinen / pienempi ryssä" tyylistä köyhää rumaa surkeaa kurjaa slaavilaista paskamaata EeUun jäseneksi. Suomen tulee heittäytyä siitä ulos sitten jo senkin takia,  JOS se otettaisiin mukaan. Minä en ainakaan halua olla IKINÄ missään vitun "liitossa" muutenkaan, mutta missä on mitään lappeenrannasta idempään mukana. Ne on niitä samoja pahnanpohjimmaisia paskamaita kaikki  ja tulisi kaikki pyyhkäistä maan pinnalta, ja sillä maailma ihan aidosti totisesti puhdistuisi ja paranisi kummasti !

Ja on ollut järkytys lukea että sitä sonta-aluetta jumalauta pidetään "maailman vilja-aittana" yms jne !!  Siis mitä VITTUA !!!?!?!?  Oletteko te perkeleet syöneet jotain mikä on ryssältä /  "alusmaistaan" !?!?!? MIKÄ VITTU TEITÄ OIKEIN RIIVAA ?!?! 

NYT tulee kaikki suomalainen nousemaan kyllä arvossa, "suomessa leivottu" ja "tehty vain kotimaisista jauhoista" tjn jne, ja paljon !

Samoin kuvottaa ajatuskin että RYSSÄLLÄ(!!) ja ukrainassa on jumalauta tehty AUTOJAkin ja mitä lie muuta ja että sieltä tulee neon-kaasusta 90 % !!!!! M I T Ä V I T T U A !?!?!?


Ette te kukaan  muu vain PYSTY tuottamaan ITSE tuota kaasua ?! Ette te ITSE voisi tehdä sitä minkä olette antaneet ja ulkoistaneet noihin saastoihin !?


*


Ja sanon myös kuten jo moni muukin on onneksi kakaissut, että NYT saa "kiinailmiö"kin sitten loppua ja seinään ! Sen ON LOPUTTAVA !! NYT !

LOPETTAKAA se vitun killisilmädemonien pedestalisointi ja antakaa niiden valua ihan omaan olotilaansa eli kivikauteen, se EI OLE meidän asiamme "auttaa" niitä apinoita  ylemmäs ja edemmäs joilla ei OLE itsellään siihen MITÄÄN luonnollista  kykyä tai edes tarvetta. 

Nyt sai sitten vittu riittää KAIKKKI "ulkomaan apu" ym kommarihippiPASKA, jukolauta te olette  MEILLE VELKAA KAIKKI NE RAHAT, joka saatanan pennin ja sentin vitun häikäilemättömät megarikolliset superrotat.

Nyt "kehitysapurahaa" SUOMELLE ja SUOMALAISILLE !


Vitun nilkit paskaläjät saatana.



Haistakaa vittu  ja HÄVETKÄÄ !!




P.s Tässä on sekin että tämä on nykynuorille kusipäisille tyhmille klopeille yms ämmille  oikein  hyvää realismin  kylmää paskavettä niskaan ! Hahhaa. Siinähän keikistelette NYT vitun tyhmät saatanan mimosat ja pipsat ja papsat ja miisakset siellä jossain VITUN "instassa" ja tiktokissanne ja leveilette tyhmydellänne. HAhahaaa lolz.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti